در کمیسیون دائمی هیأت امنای استان البرز اهداف کمی برنامه پنج ساله تشریح شد

۲۴ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۹ کد : ۱۰۲ اخبار دانشگاه
در کمیسیون دائمی هیأت امنای استان البرز اهداف کمی برنامه پنج ساله تشریح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج داوزدهمین جلسه کمیسیون دائمی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در دبیرخانه هیأت امنای این استان با حضور اعضا تشکیل شد.

در این جلسه اعضا به بحث و بررسی پیرامون اصلاحات لازم برای بودجه سال 95 این استان پرداختند و این بودجه به تصویب نهایی رسید.

در این جلسه همچنین ضمن پایش برنامه ششم شاخص های اهداف کمی برنامه پنج ساله ششم بررسی شد. از مهمترین شاخص های این برنامه می توان به تعداد دانشجویان غیرایرانی، تعداد اعضای هیأت علمی نیمه وقت و حق التدریس، تعداد مربیان آموزشیار، مجلات ISI و نمایه بین المللی، عنوان مجلات علمی – پژوهشی، تعداد کتاب های فارسی و غیرفارسی، تعداد مجلات فارسی و غیرفارسی، واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان، تعداد قطب های علمی، مساجد و مراکز اسلامی، خانه های فرهنگ و هنر، مجلات با موضوعات فرهنگی و اجتماعی، تعداد کتاب های تألیف و ترجمه شده با موضوعات فرهنگی، تعداد طرح های پژوهشی با موضوعات فرهنگی و یادمان های فرهنگی شهدا در این استان اشاره کرد.

همچنین در این پایش تعداد دانشجویان و استادان شرکت کننده در اردوهای فرهنگی – مذهبی، کارگاه‌های آموزشی و فرهنگی، مسابقات و کارگاه های فرهنگی، مدال های کسب شده در مسابقات ورزشی و بین المللی، تیم های ورزشی، اماکن و فضاهای ورزشی، بودجه پژوهشی و بررسی وضعیت و مساحت ساختمان های موجود پرداخته شد.

گفتنی است در این کمیسیون آقای مهدی ملایی به عنوان عامل خزانه دار استان البرز معارفه شد و ابلاغ خود را از دست دکتر بهروز میرزا دبیر هیأت امنای استان البرز دریافت کرد.

نظر شما :