کنترل BMI ، فشار و قند خون در کانون سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۸ مهر ۱۳۹۵ | ۱۵:۰۷ کد : ۱۰۴۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، معاونت دانشجویی - فرهنگی با همکاری معاونت علوم پزشکی واحد کرج در نمایشگاه آثار فرهنگی وهنری هفته دفاع مقدس غرفه کانون سلامت کار خود را آغاز نمود.

دکتر منصوره تجویدی معاون علوم پزشکی و رئیس دانشکده پرستاری و مامایی واحد کرج هدف از این اقدام را ارتقاء سطح سلامت دانشجویان، استادان و کارکنان ، و آشنایی با شاخص های مهم کنترل سلامت مانند فشار ، قند و BMI برشمرد.

وی افزود: در این نمایشگاه دانشجویان رشته های پرستاری و مامایی از بازدیدکنندگان به صورت رایگان تست قند خون و کنترل فشار خون و اندازه گیری BMI بعمل می‌آورند و همچنین بروشورهای آموزشی با عنوان دیابت چیست و چگونه پیشگیری می‌شود را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می دهند.

لازم به ذکر است این نمایشگاه که در مقابل در غربی واحد کرج برپاست تا تاریخ 19 مهرماه ادامه دارد.

( ۳ )