سوگواری کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دراجتماع بزرگ دانشگاهیان عاشورائی استان البرز

۲۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۷:۵۲ کد : ۱۰۴۴ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز همزمان با دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان البرز، هیأت عزاداران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج متشکل از استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در مصلای بزرگ شهر کرج به سوگواری پرداختند.

در این اجتماع بزرگ هیأت های عزادارای دانشگاه های استان البرز در میدان توحید کرج به هم پیوستند و در قالب یک هیأت بزرگ دانشگاهی با حضوری پرشور از دانشگاهیان استان البرز با سینه‌زنی و نوحه خوانی به سوی مصلای بزرگ این شهر حرکت کردند.

دانشگاهیان استان البرز با حضور در این مراسم حماسه عاشورا و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره این حماسه تاریخی و مذهبی را گرامی داشتند.

لازم به ذکر است دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان و تنی چند از مدیران و مسئولین واحد کرج ، روسای واحدهای دانشگاهی استان ، نمایندگان مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، معاونین و مدیران  اجرایی دانشگاه های استان البرز نیز در جمع عزاداران حسینی حضور داشتند.

همچنین گفتنی است روز گذشته نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج میزبان هیأت عزاداران دانشگاه پیام نور کرج بود.

هیأت عزاداران پیام نور پس از ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با همراهی کارکنان، دانشجویان و مسئولین واحد کرج تا مزار شهدای این دانشگاه به سوگواری پرداختند و پس از قرائت فاتحه بر مزار شهدای گمنام نماز در مسجد پیامبر اعظم(ص) واحد کرج نماز جماعت را برپا داشتند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز