استاد مدعو دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج قهرمان مسابقات پیشکسوتان کاراته 2016 تهران شد

۲۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۸:۱۰ کد : ۱۰۴۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، رضا آرین شکیب استاد مدعو دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد کرج با حضور در مسابقات پیشکسوتان کاراته 2016 به مقام قهرمانی رسید.

احمد مسلمان با بیان این مطلب افزود: «این مسابقات جهانی به میزبانی ایران و در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تهران برگزار شد که در آن 470 کاراته کار داخلی و خارجی از 18 کشور حضور داشتند.

وی افزود: رضا آرین شکیب دارای کمربند سیاه دان 7، داور و مربی ممتاز ملی فدراسیون کاراته نیز هست و قهرمانی مسابقات جهانی آلمان و نائب قهرمانی مسابقات آسیایی ژاپن را در کارنامه دارد.