دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مدال برنز المپیک ساحلی را به شهدای مدافع حرم تقدیم کرد

۲۴ مهر ۱۳۹۵ | ۰۸:۱۳ کد : ۱۰۴۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، میثم جهانی پور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور در بازی های المپیک ساحلی موفق به دریافت مدال برنز این مسابقات شد.

وی که قهرمان چندین دوره ی مسابقات جهانی ورزش های رزمی ( تکواندو و ووینام ) است تا به حال توانسته بارها در عرصه های جهانی پرچم  عزیز کشورمان را به اهتزاز در آورد .

جهانی پور با بیان اینکه مسابقات از سطح بسیار بالایی برخوردار بود گفت: خدا را شکر می کنم که توانستم به اتکای دعای خیر مردم عزیز یک بار دیگر دست پر به میهن خود برگشته و پرچم مقدس کشورم را در شهر دانانگ کشور ویتنام به اهتزاز در بیاورم.

وی که فرزند جانباز جنگ تحمیلی نیز هست ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت سید الشهدا امام حسین(ع)، گفت: با گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهدای مدافع حرم این مدال خود را به روح بلند و پرفتوح این عزیزان تقدیم می‌نمایم.