با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه و بنیاد شاهد و ایثاگران استان البرز

وضعیت آموزشی، فرهنگی و تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بررسی شد

۱۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۰۸۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، جلسه  شاهد و ایثارگران با حضور جمعی از اساتید مشاوره دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و ستاد امور شاهد و ایثارگران و با شرکت کارشناسان بنیاد امور ایثارگران استان البرز برگزار شد.

اکبری مسئول امور شاهد و ایثارگران واحد کرج گفت:«این جلسه که با هدف بررسی تسهیلات دانشجویان مشمول شاهد و ایثارگر واحد کرج در دو محور بررسی دستورات و بررسی مصوبات تشکیل شد در محل باغ عرفان کرج برگزار و نکاتی در خصوص این محورها واکاوی شد».

در بخش بررسی دستورات به اموری مانند زمان برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود شاهد و ایثارگر، شرایط تمدید پایان نامه ترم 5 دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، بررسی وضعیت کانون فرهنگی دانشجویان شاهد و ایثارگر و همچنین مسائلی در خصوص وضعیت آموزشی، مالی و ورزشی تنی چند از این دانشجویان اشاره شد.

در بخش دیگر این جلسه تصمیماتی در خصوص نحوه اجرای مصوبات اتخاذ شد. برخی از مهمترین این تصمیمات عبارتند از لزوم تهیه فهرست اسامی دانشجویان شاهد و ایثارگر که دارای مشکلات و مسائل خاص هستند توسط استادان مشاور برای معرفی به مرکز مشاوره بنیاد شاهد و ایثارگر، اطلاع رسانی تاریخ های حضور استادان مشاور و محورهای مشاوره مانند وضعیت آموزشی، مالی، فرهنگی و ..... در دانشگاه، اطلاع رسانی کافی در خصوص بخشنامه ها و آئین نامه های تسهیلات دانشجویان شاهد و ایثارگرتوسط ستاد شاهد و ایثارگران به اساتید مشاور ، نحوه پرداخت حق الزحمه اساتید مشاور توسط بنیاد امور شاهد و ایثارگران و برگزاری کلاس های تقویتی برای دانشجویان شاهد و ایثارگری که از نظر تحصیلی مشروط شده اند.

همچنین در این جلسه مقرر شد از دانشجویان قهرمان ورزشی در جلسه دانشجویان جدیدالورود تقدیر به عمل آمده و در خصوص پرداخت بخشی از شهریه دانشجویان واجد شرایط با مدیر کل بنیاد شهید استان مکاتبه گردد.

( ۲ )