در آستانه ایام معنوی هفته بسیج

ویژه برنامه های بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اعلام شد

۱۱ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۸ کد : ۱۰۸۷ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، نوروزعلی خدری مسئول بسیج کارکنان این دانشگاه مشروح برنامه های هفته بسیج را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اعلام کرد.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه بسیج در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بزرگداشت این ایام را گام موثری در ترویج روحیه بسیجی در جامعه برشمرد و گفت:«بسیج کارکنان ، بسیج اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این هفته برنامه های ویژه ای تدارک دیده اند که مهمترین آنها دیدار مسئولین دانشگاه و بسیج با خانواده های معظم شهدا ، فضاسازی و نصب بنر و پلاکارد به مناسبت هفته بسیج در محوطه و ساختمان های دانشگاه ، گلباران مزار شهدای گمنام در واحد کرج و برگزاری مسابقات ورزشی  ویژه اساتید دانشجویان و کارکنان این دانشگاه می باشد».

وی خاطرنشان کرد: «ویژه برنامه هفته بسیج نیز با حضور مسئولین شهری، لشکری و کشوری روز شنبه 6 آذر ماه در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی کرج برگزار خواهد شد».

همچنین از دیگر برنامه های واحد کرج در ایام هفته بسیج می توان به برگزاری اردوی آموزشی در میدان تیر برای کارکنان بسیجی اشاره کرد.