دانشجوی سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دبیر شورای مرکزی مجمع کانون های جوانان استان البرز شد

۲۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۲ کد : ۱۱۰۴ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد  اسلامی واحد کرج ، پدرام فروغی شاد, دانشجوی رشته الکترونیک دانشکده عالی سما کرج دبیر شورای مرکزی مجمع کانون های جوانان استان البرز شد.

وی در حالی در انتخابات مجامع کانون های دانشجویی و جوانان به عنوان دبیر شورای مرکزی مجمع کانون های جوانان استان البرز انتخاب شد که این مجمع متشکل از دبیران کانون های جوانان شهرستان های کرج,نظرآباد,ساوجبلاغ,طالقان, فردیس همزمان با انتخابات کشوری به رای گیری در خصوص انتخاب نماینده استان البرز پرداختند.

همچنین فروغی شاد در تاریخ 22 و 23 آبان ماه سال جاری به عنوان نماینده استان البرز در انتخابات کشوری حضور خواهد داشت و به عنوان نامزد انتخاباتی دبیر کشوری سازمان جوانان شرکت خواهد داشت.

از ویژگی های نامزدهای انتخاباتی می توان به: آشنایی کامل با اصول بنیادین نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر, احراز شرط سنی زیر 29 سال, تقید به ارزش های اسلامی و انقلابی, دارا بودن گواهینامه های آموزشی لازم و مرتبط, سپری شدن حد اقل شش ماه از عضویت دبیری کانون, داشتن توانایی های لازم جهت حضور در شورا, انجام فعالیت های بشردوستانه و عام المنفعه در راستای اهداف سازمان, سپردن تعهد همکاری داوطلبانه و افتخاری با سازمان حداقل به مدت 2 سال و... اشاره کرد.

لازم به ذکر است پدرام فروغی شاد از سال 88 تا کنون عضو داوطلب فعال و همچنین عضو افتخاری سازمان جوانان می باشد و در حال حاضر 20 سال دارد و تاکنون افتخارات زیادی را در ارگان های مختلف کشور کسب نموده است.

این انتخابات برای اولین بار توسط سازمان جوانان کشور زیر نظر معاونت دانشجویی و جوانان با حضور گسترده دبیران شورای مرکزی مجمع کانون ها از سراسر کشور برگزار خواهد شد.

در این انتخابات، نامزد های مذکور تبلیغات متعددی را جهت معرفی و سابقه و اهداف و... به اشتراک می‌گذارند و شبکه ی اجتماعی ماه نو نیز جهت ارتباط بیشتر بین دبیران و مدیران ستاد امکان تبادل نظر و معرفی دبیران را فراهم نموده است.

امید است فروغی شاد که به عنوان دبیر مجمع و نماینده کانون های جوانان استان البرز انتخاب گردیده با توجه به موفقیت های مختلف و متعدد ملی و بین المللی, در این رویداد مهم نیز سربلند و موفق باشد و شاهد پیشرفت روز افزون ایشان در عرصه های نوع دوستی و خدمت رسانی در کشور عزیزمان ایران باشیم.