ادای احترام دانشجویان سمای کرج به مقام شهدای مدافع حرم

۲۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۳ کد : ۱۱۰۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج طی یک اردوی یک روزه که به منظور بزگداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و برای ادای احترام به مقام این شهدای گرانقدر برگزار شد، دانشجویان سمای واحد کرج به زیارت قبور شهدا در بهشت زهرا رفتند.

این اردو به همت دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشجویی آموزشکده سما واحد کرج برگزار شد و در آن جمعی از دانشجویان این آموزشکده ضمن حضور در بهشت زهرا (س) و بازدید از مزار شهدای انقلاب و مدافع حرم، به مقام آن شهیدان ادای احترام نمودند.

همچنین در این اردو، سرهنگ انتظاری از جانبازان مدافع حرم دانشجویان را همراهی کرده و علاوه بر ارائه مباحثی در خصوص موضوعات فرهنگی و اجتماعی، در مورد مقاومت و نقش شهدای مدافع حرم در این مقاومت با دانشجویان به بحث و گفتگو پرداخت.