مشاور وزیر امور خارجه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

قبل از انقلاب اسلامی ایران تمام قدرت و توانایی ما قربانی آمریکایی ها می شد

۲۳ آبان ۱۳۹۵ | ۰۸:۴۳ کد : ۱۱۰۸ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد  اسلامی واحد کرج ، به همت بسیج دانشجویی ، شیخ الاسلام مشاور وزیر خارجه در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج حاضر شد و گفت:« در طول تاریخ همیشه بوده اند کسانی که واقعیت و حقیقت را می‌پوشانند و در راه طاغوت می جنگند و البته همیشه طاغوت و ظلم شکست خوردنی است.»

وی تصریح کرد:« تاریخ ایران و آمریکا به زمان امیرکبیر برمی گردد اما در طول تاریخ ، ایران هیچ بدی در حق آمریکایی ها نکرده است و حتی خوشبین بود و پاسخ این خوشبینی را با کودتا گرفت».

وی از بارزترین جنایاتی که آمریکایی ها در حق ایران روا داشته اند را قانون کاپیتالاسیون دانست  و گفت:«اما ایران در احقاق حق خود در سال 57 سیلی محکمی به صورت آمریکا نواخت و با ورود امام خمینی (ره) به کشور ، تمام تلاش آنها من جمله روی کار آوردن شاپور بختیار و ... برای شکست انقلاب اسلامی ایران بی اثر و بیفایده شد.

شیخ الاسلام روش امام راحل ( ره ) در اداره حکومت اسلامی را تکیه به خداوند و ورود مردم به عرصه اداره کشور نام برد و گفت:«با حضور میلیونی مردم در صحنه دیگر دشمن فلج می شد و از راهپیمایی های دوران انقلاب گرفته تا آمریکاستیزی در مخالفت با کاپیتالاسیون و مبارزه با صهیونیست در روز قدس، برائت از مشرکین در حج، انتفاضه و مقاومت تا به امروز سیاست همان است».

وی تصریح کرد:« سرچشمه آمریکا ستیزی ما از عاشورا و شعار " هیهات من الذله " است و شاه و استبداد، استکبار و آمریکا، صهیونیست و اسرائیل محورهای اصلی سخنرانی های امام(ره) در پیش از انقلاب بود و لذا این مقوله از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران آغاز شد».

شیخ الاسلام با اشاره به فرار شاه به آمریکا و حمایتی که از سوی این کشور از وی صورت گرفت گفت: « با وجود تمامی تحلیل های، سیاسیون و تحلیل گران آمریکایی که به دولت این کشور اخطار دادند که شاه را به کشور راه ندهند ، حضور شاه در آمریکا پس از فرار باعث شک و بدبینی انقلابیون ایران شد ».

وی با بررسی روند جنایات علیه نظام اسلامی ایران از قبیل ماجرای طبس ، پیشنهاد معامله با بنی صدر ، آغاز جنگ ، قضیه فاو و مک فارلین، سرنگون کردن هواپیمای مسافربری ایران و اهدای مدال به فرمانده مسئول ، گفت:« ما با بدعهدی های آمریکا به صورت مداوم در طول تاریخ رو به رو بوده ایم».

در ادامه این جلسه پرسش های دانشجویان با سعه صدر و دلایل و مستندات پاسخ داده شد.

( ۱ )