حجت الاسلام والمسلمین امن ا... فرید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد کرج در تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر

۲۶ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۰ کد : ۱۱۱ اخبار دانشگاه

همانگونه که پدران شما با درک عمیق راه درست را پیدا کردند شما نیز با موفقیت در عرصه علمی ‌مسیر آنان را به خوبی ادامه می‌دهید

به گزارش روابط عمومی‌ دانشگاه های آزاد اسلامی ‌استان البرز حجت الاسلام والمسلمین امن ا... فرید مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد کرج در مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر استان البرز به میزبانی واحد کرج، ضمن تبریک میلاد باسعادت بانوی عصمت و طهارت حضرت زینب(س) و تبریک دهه فجر بر روح بلند شهدای انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم درود فرستاد و گفت: روح پرفتوح این شهدا سبب عزت و اعتلای معارف حق و جمهوری اسلامی‌ایران است.

وی با اشاره به اینکه انسان اساسا یک موجود جستجوگر و پرسشگر است گفت: با نگاهی گذرا به تاریخ بشر می‌توان به روشنی دید که انسان در سایه همین روحیه از هیچ به چنین تکنولوژی و علمی‌دست یافته است و در راه اندیشه و تفکر گام برداشته تا به کلید اسرار عالم هستی دست پیدا کند.

وی با تاکید بر پرهیز از کارهای بیهوده گفت: اهداف کوتاه و دنیوی، ثبات و دوام ندارد و کسانی که در این راه حرکت می‌کنند در خسران و زیان هستند.

وی با اشاره به استعدادهای سرشاری که خداوند تبارک و تعالی به انسان ارزانی داشته است گفت: خلا بزرگی که انسان امروز در روح خود احساس می‌کند تنها با تعالیم الهی و اسلامی‌پر می‌شود و در سایه همین تعالیم است که اضطراب روحی و بی ثباتی از زندگی انسان رخت بر می‌بندد.

حاج آقا فرید در تقابل با نظریه روانشناسان امروز که عواملی مانند تلویزیون، رسانه ، مطبوعات و .... را عوامل موثر در شخصیت و منش انسان می‌دانند گفت: از نظر اسلام خواندن، دیدن، شنیدن مهم نیست بلکه مهم است بدانیم چه می‌خوانیم، می‌بینیم و یا می‌شنویم و این همان تاکیداتی است که در قرآن کریم با آمدن واژه‌هایی مانند عقل، فکر و ... انسان را به تفکر و تعقل فرا می‌خواند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد کرج با بیان اینکه انقلاب اسلامی‌ایران، احیای فرهنگ و اندیشه و تفکر بوده است تاکید کرد: این انقلاب ملت ایران را از ملتی مرعوب به ملتی پویا و از ملتی وابسته به ملتی مستقل تبدیل کرده است و شهدا همان کسانی بودند که مقرب بوده و امام، ولایت و جایگاه ولایی مسلمانان در جهان را به خوبی درک کردند و با غیرت دینی جان گرانقدر خود را همانند سیدالشهدا(ع) و یاران بزرگوارش در راه اعتلای آن فدا کردند.

وی خطاب به دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر گفت: همانگونه که پدران شما با درک عمیق راه درست را پیدا کردند شما نیز با موفقیت در عرصه علمی‌مسیر آنان را به خوبی ادامه می‌دهید و با تبعیت از ولایت فقیه و لبیک علمی‌به ایشان در راه دفاع از دستاوردهای مقدس این انقلاب گام برمی‌دارید.

حاج آقا فرید علم را یکی از سلاح‌های بلامنازع جهان امروز نام برد و گفت: همه در برابر این سلاح تسلیم هستند و کشور ما به غیر از نیروی‌های خلاق و متخصص به نیروهای متعهد نیز نیاز دارد تا با همت شما و به برکت خون شهدا بیش از پیش به استقلال فکری و فرهنگی دست پیدا کنیم چرا که اعتقاد ما این است که خون شهدا اثر بخش و تاثیرگذار است.

مسئول نهاد رهبری واحد کرج در بخش پایانی سخنانش با اشاره به انتخابات پیش روی کشور گفت: مردم ما مردمی‌ ولایی هستند و با حماسه آفرینی خود در روز انتخابات و 7 اسفندماه همانند روز 22 بهمن یاس و ناامیدی را برای دشمنان به ارمغان خواهند آورد.

روابط عمومی‌ دانشگاه آزاد اسلامی‌ واحد کرج

( ۲ )