دانشجوی سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به عنوان جوان برتر کشور برگزیده شد

۲۹ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۰ کد : ۱۱۲۱ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد  اسلامی استان البرز ، پدرام فروغی شاد, دانشجوی رشته الکترونیک دانشکده سما کرج موفق به کسب عنوان جوان برتر کشور شد .

وی پس از موفقیت در کسب عنوان های جوان برتر شهرستان کرج و جوان برتر استان البرز ، همزمان با مراسم شصت و نهمین سالروز تاسیس سازمان جوانان در سالن علامه امینی دانشگاه تهران به عنوان جوان برتر کشور توسط جناب آقای دکتر مسعود حبیبی رئیس سازمان جوانان کشور و با حضور برخی از مسئولین عالی رتبه ، معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

لازم به ذکر است این مراسم با حضور نماینده ولی فقیه, نماینده وزارت علوم - تحقیقات و فناوری , نماینده وزارت آموزش و پرورش , رئیس سازمان جوانان کشور , معاون دانشجویی و جوانان کشور , معاون دانش آموزی و پیش دبستانی کشور , رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران , رئیس سازمان امداد و نجات و جمعی از مسئولین مربوطه همه سال با حضور جمع کثیری از جوانان و مسئولین استان های مختلف کشور برگزار میشود و به جوان برتر این سازمان که حائز شرایط لازم باشد لوح تقدیر و هدایا تعلق میگیرد.

فروغی شاد تا کنون عنوان های دیگری را مانند مخترع برتر کشور , عضو برتر دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی کشور (سازمان سما) , پژوهشگر برتر سال و ... را کسب نموده است. او همچنین اختراعات و مقالات متعددی را به ثبت و چاپ رسانده است.

این دانشجوی توانمند کشورمان سابقه ی اجرایی مفیدی را نیز در سطح استان و شهرستان و حتی در برخی از همایش ها و طرح های ملی داشته و در حال حاظر دبیر شورای مرکزی مجمع جوانان استان البرز و نماینده این استان در مجمع کشوری جوانان , عضو گروه مشاورین جوان شهردار کرج (کارگروه IT ) و... نیز می باشد.

گفتنی است وی در زمینه صنعت و اشتغال‌زایی نیز حضوری فعال دارد و در امر آموزش و پرورش نیروهای متخصص و مشاوره به برخی صنعتگران و پژوهشگران فعال است. لازم به ذکر است فروغی شاد در حال حاضر به عنوان مدیر کارآفرینی مرکز آموزش خانه صنعت و معدن البرز نیز فعالیت می نماید.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز