مدیرفلاح مدیرکل امور شاهد و ایثارگران استان البرز در جمع دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر واحدکرج: استان البرز دارای بیش از 3500 دانشجوی شاهد و ایثارگر دارد

۰۱ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۱ کد : ۱۱۴ اخبار دانشگاه
مدیرفلاح مدیرکل امور شاهد و ایثارگران استان البرز در جمع دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر  واحدکرج: استان البرز دارای بیش از 3500 دانشجوی شاهد و ایثارگر دارد

به گزارش روابط عمومی‌ دانشگاه های آزاد اسلامی ‌استان البرز مدیرفلاح مدیرکل بنیاد امور شاهد و ایثارگران استان البرز در مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر البرز در دانشگاه آزاد اسلامی‌واحد کرج با ارائه آماری اعلام کرد: در استان البرز بیش از 4500 شهید و 11000 جانباز و 930 آزاده وجود داردکه از 35 نفر آنان قبل از انقلاب اسلامی‌ایران زندانی سیاسی بوده اند.

وی افزود: در این استان 200 خانواده بیش از 2 شهید تقدیم انقلاب کرده اند و بیش از 180 جانباز بالای 70 درصد در استان البرز وجود دارد.

مدیرفلاح گفت: استان البرز دومین استان کشور از لحاظ نسبت تعداد شهدا و جانبازان به جمعیت می‌باشد و این مسئولیت ما را در این استان بیشتر می‌کند.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران استان البرز ادامه داد: در حوزه علم، دانش و مهارت می‌بایست جایگاه این حضور جهادی  را حفظ کرد.

وی با اشاره به پایش‌های صورت گرفته در بنیاد امور شاهد و ایثارگران استان البرز در خصوص بررسی وضعیت دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌های مختلف استان گفت: با بررسی وضعیت و نمرات 5/3 ترم به صورت تصادفی از این دانشجویان مشخص شد که نسبت ممتازین به کل جامعه دانشجویان شاهد و ایثارگر در مقایسه با همین عدد در جامعه دانشجویان دیگر رقم بالاتری را نشان می‌دهد که این مایه مباهات است؛ ولی ما به این بسنده نخواهیم کرد و در برنامه‌ریزی‌های خود پیشرفت تحصیلی دانشجویان ضعیف و متوسط و رشد بیشتر دانشجویان سرآمد را لحاظ می‌کنیم.

مدیرفلاح خطاب به دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: از همان روش پدرانتان در جامعه اسلامی‌ایران بهره بگیرید و با حس خودباوری به افتخارآفرینی ادامه دهید.

وی با تاکید بر درک و حفظ این روحیه گفت: رسالت شما زمانی کامل می‌شود که این روحیه خودباوری و کسب افتخار را به دیگر دانشجویان نیز تسری دهید.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران استان البرز با اشاره به جلسات متعدد این بنیاد در خصوص مسائل و مشکلات و تامین اعتبارات این دانشجویان گفت: یکی از مسائل مطرح شده در این جلسات نحوه و چگونگی عملکرد دانشگاه‌های استان البرز در خصوص وضعیت دانشجویان شاهد و ایثارگر خود است. وی ادامه داد همچنین در این جلسات به بررسی دانشجویان سرآمد و ممتاز و بکارگیری ظرفیت و توان علمی‌و پژوهشی آنان در زمینه‌های کارآفرینی نیز پرداخته می‌شود.

وی قله سازی برای رسیدن به اخلاق و معنویت، علم و فناوری و کارآفرینی را از دیگر اهداف برگزاری جلسات مستمر و نظارتی در بنیاد امور شاهد و ایثارگران استان البرز عنوان کرد و از تمامی‌دست اندرکاران این امر و نیز دانشگاه آزاد اسلامی‌واحد کرج بویژه دکتر بهروز میرزا به سبب میزبانی این مراسم تقدیر و تشکر کرد.

در این مراسم از دانشجویان شاهد و ایثارگری که مدارج علمی ‌و فرهنگی را کسب کرده اند با اهدای هدایا و لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.

روابط عمومی‌دانشگاه آزاد اسلامی‌واحد کرج