برگزاری کمیسیون دانشجویی شورای تامین استان البرز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۶ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۴ کد : ۱۱۵۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، جلسه کمیسیون دانشجویی شورای تامین استان البرز با حضور معاون سیاسی استاندار البرز، روسای دانشگاه های استان البرز و جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سالن اجتماعات شهید کولیوند واحد کرج برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن خیرمقدم و تبریک فرارسیدن ماه ربیع‌الاول مطالب مختصری را در خصوص دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز را عنوان نمود و گفت: « امسال شاهد رشد جمعیتی 5/3 درصدی  دانشجویان در دانشگاه های آزاد استان البرز بودیم که در این میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج رشد 6 درصدی جذب دانشجو را تجربه کرد.

وی افزود : با توجه به رتبه واحد کرج در بین دانشگاه های آزاد اسلامی کل کشور و همچنین در بین دانشگاه های معتبر کشور اعم از دولتی و غیردولتی ، می توانیم ادعا کنیم از جایگاه مناسبی برخورداریم و با 1046 پایه ارتقاء رتبه در رتبه بندی بین المللی تایمز تنها واحد دانشگاه آزاد اسلامی هستیم که در این رتبه بندی حائز رتبه شده است.

دکتر میرزا به تجاری سازی طرح های علمی توسط شرکت های دانش بنیان، طرح های درآمدزایی از طریق آزمایشگاه‌های دانشگاهی، برگزاری کنفرانس ها، همایش ها و دوره های علمی با همکاری سازمان ها و ادارات استان، توسعه رشته‌های تحصیلاتی تکمیلی، توسعه پروژه های عمرانی و افزودن حدود 20000 متر مربع فضای آموزشی به واحدهای دانشگاهی استان، اخذ گواهینامه های بین المللی توسط واحدها اشاره کرد و گفت:  53% فارغ التحصیلان دانشگاه های استان البرز مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی است و همچنین 3200 نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر در واحد کرج مشغول به تحصیل هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت های فرهنگی واحد کرج و سایر واحدهای دانشگاهی استان البرز گفت: حدود 20 عنوان کتاب فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان به چاپ رسیده است و برنامه هایی در خصوص مفاخر فرهنگی استان و پایان نامه های فرهنگی در دست تدوین و بررسی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز  برنامه ریزی جهت اجرای اردوها و سمینارهای فرهنگی ، کسب مجوز پنج نشریه دانشجویی، میزبانی بخش علمی همایش سراسری اجلاس نماز، افتتاح مرکز فرهنگی هنری و کانون های فرهنگی دانشجویی در واحدهای هشتگرد و نظرآباد، کسب تقدیرنامه های فرهنگی و ... را از دیگر دستاوردهای این دانشگاه عنوان کرد.

همچنین گزارشی از تعداد مقالات علمی، ISI و علمی پژوهشی، مجلات علمی، محصولات علمی و پژوهشی، طرح‌های تحقیقاتی علمیاتی شده درسطح استان و کسب مدال ها و افتخارات ورزشی در این دانشگاه ها ارائه شد.

وی در خصوص روز دانشجو و اهمیت جایگاه دانشجویان در جامعه به تشریح روند بررسی و اخذ مجوزهای فعالیت‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و گفت: «در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج یکی از معیارهای اصلی برگزاری مراسم روز دانشجو خود دانشجویان هستند و این برنامه ها در دو بخش برنامه های تدوین شده دانشگاه برای تقدیر از دانشجویان یا مشارکت دانشجویی در این روز و اجرای برنامه هایی با مشارکت کانون ها و تشکل های دانشجویی است. وی افزود :  همچنین یکی از برنامه های خاص دانشجویان برپایی تریبون آزاد تحت عنوان دانشجوی سیاسی در واحد کرج می‌باشد».

در بخش دیگری از این کمیسیون رئیس دانشگاه های پیام نور استان البرز نیز گزارشی درخصوص برنامه های این دانشگاه ها در بزرگداشت روز دانشجو از قبیل برگزاری نشست های دانشجویی، جلسات هم اندیشی، نشست با اعضای هیأت علمی و دعوت از استادان مطرح استان به منظور سخنرانی در مراسم مذکور ارائه نمود.

برنامه هایی همچون تقدیر از دانشجویان برگزیده، اجرای طرح های هنری دانشجویی، برگزاری نمایشگاه کتاب، مسابقات ورزشی دانشجویی، شعرخوانی، پخش کلیپ، جشنواره دانشجویی، سخنرانی استادان روانشناسی برای دانشجویان

با رویکرد 16 آذر و روز دانشجو اعلام شد.

نمایندگان جهاد دانشگاهی، دانشگاه هنر، دانشکده محیط زیست، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشکی البرز، آموزشگاه عالی شهید بهشتی، علم و صنعت استان البرز نیز برنامه های خود را در مورد بزرگداشت روز دانشجو و 16 آذر اعلام کردند.

دکتر صدیق معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به ذکر برنامه های این دانشگاه پرداخت و برپایی جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با هیأت رئیسه ، تقدیر از دانشجویان برتر علمی و ورزشی ، برگزاری مسابقات ورزشی جام دانشجو ، نمایشگاه های فرهنگی- پژوهشی ، برپایی تریبون آزاد دانشجویی ، برگزاری تئاتر دانشجویی توسط کانون دانشجویی فیلم شهید آوینی ، اهدای خون توسط دانشجویان با همکاری کانون هلال احمر، برگزاری همایش نهضت زینبی جلوه گاه پاکدامنی توسط کانون حجاب و عفاف دانشجویان ، برگزاری سمینار آسیب های اجتماعی توسط کانون دانشجویی ترویج فرهنگ مبارزه با مواد مخدر و سیگار، نشست امدادگری دانشجویان توسط کانون دانشجویی هلال احمر،  نشست دانشجویی و دیدار با استاندار البرز را از برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در این ایام برشمرد.

دکتر حقیقی معاون سیاسی استاندار البرز  نیز به تشریح 3 برنامه اخیر و مهم استانداری پرداخت و گفت:«آخرین سفر استانی ریاست جمهوری به استان البرز، بسیار باشکوه برگزار شد و خود جای تقدیر دارد و تصمیمات مهم و کلیدی در این سفر برای توسعه و پیشبرد امور استان اتخاذ شد».

وی همچنین به مراسم اربعین و کمک های مردمی در این ایام اشاره کرد و برگزاری اجلاس سراسری نماز را سومین برنامه مهم در استان البرز دانست و گفت: امیدواریم این اجلاس سراسری یک روزه به صورت مناسب و شایسته عنوان آن برگزار شود».

معاون سیاسی استاندار البرز ضمن برشمردن اقدامات صورت گرفته در دولت برای شکوفایی و پویایی فضاهای دانشگاهی گفت: «در دانشگاه ها تلاش بر این است که شور، شوق و آرامش را در چارچوب قانون به دانشجویان القا کنند و با آنان مانند فرزندان خود و نه به صورت اداری محض برخورد شود و تعامل بین دانشجو و مسئولین ایجاد شود».

وی با اشاره به 16 آذر و اهمیت این روز گفت: «وحدت و اتحاد ملت می بایست در عرصه های بین المللی دیده شود و لذا با توجه به شرایط امروز دنیا ، این امر نیاز به بستر سازی و فکر کردن دارد و لذا دانشجو می بایست از موضوعات مطرح کشور مطلع شود و انتقادات و پرسش های خود را بدون ترس و در چارچوب قوانین و مقررات بیان کند ».

وی به برنامه های دانشگاه های استان البرز در روز دانشجو اشاره کرد و از مسئولین دانشگاه ها خواست فضایی در شأن این روز برای تحلیل وضعیت روز جامعه و جهان ، نحوه مشارکت اجتماعی در عرصه‌های داخلی و خارجی برای دانشجویان مهیا شده و با آنان همراهی لازم صورت بگیرد.

در ادامه این کمیسیون مسائل مربوط به مشکلات جاری برخی از دانشگاه های استان بررسی شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز