دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش:

تحقق تجاری سازی علم، باتوجه به انتخاب موضوع پایان نامه های دانشجویی براساس نیازهای صنعت و جامعه

۲۳ آذر ۱۳۹۵ | ۰۷:۳۶ کد : ۱۱۷۸ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دکتر بهروز میرزا در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش با توضیحاتی در خصوص اهمیت تجاری سازی طرح های پژوهشی و دستاوردهای تئوری علمی در جهان گفت: در جهان امروز پیشرفت و توسعه کشورها برمبنای علم و فناوری استوار می باشد. هیچ کشوری بدون توسعه همه جانبه علمی، به توسعه یافتگی فرهنگی، اقتصادی و صنعتی نمی رسد. لذا پژوهش و فناوری نیروی محرکه پیشرفت و توسعه پایدار زیربنای استقلال، امنیت، اقتصاد و رفاه جامعه می باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت : پیشرفت های چشمگیر کشور در زمینه علوم هسته ای، نانو، بایوتکنولو ژی ، سلولهای بنیادی، صنایع هوافضا حاصل تلاش پژوهشگران و دانشمندان کشورمان، تاثیر مستقیم علم و فناوری در بالندگی و اقتدار کشور را نشان می دهد.

دکتر میرزا ادامه داد : با توجه به رتبه 16 جهانی ایران در تولید علم از حیث مقالات علمی و تاثیر 20درصدی سهم دانشگاه آزاد اسلامی در کسب این رتبه، دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور می بایست به سمت پژوهشهای کاربردی، تجاری سازی علوم و پژوهشهای تقاضا محور که زیربنای اقتصاد مقاومتی است برنامه ریزی نمایند که البته این به مفهوم نفی پژوهشهای بنیادی نیست.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز تاکید کرد : اگر بنا داریم تا 10 سال آینده (1404) قدرت اول اقتصادی منطقه باشیم باید به موضوع فناوری و تجاری سازی علم و مقالات کاربردی توجه ویژه داشته باشیم . توجه به موضوع ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت ، انتخاب و هدایت موضوع پایان نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای نیازهای صنعت و جامعه، تاسیس و تقویت هسته های فناور و مراکز رشد و ایجاد شرکت های دانش بنیان باعث می شود که نتایج تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی در فرایند تولید و چرخه صنعت، توسعه کشور و تقویت توان اقتصادی تاثیر به سزایی داشته باشد.