قهرمانی کشور در تکواندو و قهرمانی بسکتبال محلات کرج در حاصل تلاش بانوان ورزشکار واحد کرج

۱۱ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۷:۳۴ کد : ۱۱۸ اخبار دانشگاه
قهرمانی کشور در تکواندو و قهرمانی بسکتبال محلات کرج در حاصل تلاش بانوان ورزشکار  واحد کرج

تکواندوی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج قهرمان مسابقات کشور شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیم تکواندوی دانشجویان خواهر استان البرز مقام اول، مسابقات قهرمانی کشور دانشگاه آزاد اسلامی مقتدرانه و با اختلاف زیاد از آن خود کرد.

در این مسابقات که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد و با حضور 15 تیم از استان های مختلف شرکت داشتند، واحد کرج با کسب 50 امتیاز در برابر 39 مازندران را شکست داد. مقام سوم این دوره از مسابقات هم به خوزستان رسید.

بسکتبال خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج قهرمان مسابقات محلات کرج شد

تیم بسکتبال خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج که در سلسله مسابقات محلات کرج توانست با کسب امتیاز لازم به فینال مسابقات محلات کرج راه یابد، در فینال این مسابقات  در سالن شهرداری گلشهر مقابل تیم ولیعصر قرار گرفت و با اقتدار کامل و با کسب نتیجه 56  بر 33 تیم ولیعصر را شکست داد.

در پی این پیروزی تیم بسکتبال خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت.

نظر شما :