حجت الاسلام والملسمین رزاقی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز در مراسم بزرگداشت میلاد حضرت علی(ع): رجب، شعبان و رمضان بهار معنوی است که در آن محصول معنوی یک ساله هر انسان برداشت می شود

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۹:۴۶ کد : ۱۲ اخبار دانشگاه

به مناسبت میلاد باسعادت مولی الموحدین امیر مومنان حضرت علی(ع) و روز پدر جشن باشکوهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با حضور جمعی از مسئولین استانی، اساتید حوزه و دانشگاه، و مسئولین و کارکنان این واحد دانشگاهی در سالن اجتماعات این  دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم ابتدا حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محمدی تبار معاون فرهنگی واحد کرج پس از خیرمقدم به مسئولین و حاضرین، میلاد نخستین پیشوای شیعیان جهان، فخر زمین و زمان حضرت امیرالمومنین علی(ع) را به تمامی مسلمانان جهان بویژه پدران تبریک و تهنیت گفت و با ایراد سخنانی به بیان شخصیت ایشان پرداخت و با اشاره به حدیث نبوی، حضرت علی(ع) را معیار و شناخت مسلمانان جهان معرفی نمود و گفت: علی(ع) معیار شناخت حق از باطل بعد از پیامبر است و عملکرد ما را با میزان اعمال حضرت علی(ع) می سنجد و از درگاه حضرت حق توفیق قرار گرفتن در زمره شیعیان واقعی ایشان را مسئلت نمود.

در ادامه ضمن تاکید بر فرمایشات پیامبر اکرم(ص) در توصیف صفات حضرت علی(ع) گفت: ایشان مظهر و سمبل حق و حقیقت است و وظیفه تمامی پیروان آن حضرت رعایت حق و حقوق اسلامی است.

حجت الاسلام والملسمین رزاقی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز نیز در این مراسم معنوی با ایراد سخنانی بر اهمیت ماه های رجب، شعبان و رمضان در انجام فرائض دینی تاکید کرد و گفت:  رجب، شعبان و رمضان بهار معنوی است که در آن محصول معنوی یک ساله هر انسان برداشت می شود و  کسی که بتواند در این ایام  از فرصت های معنوی استفاده کند نتیجه اش بر تمام سال او اثرگذار است.

وی با اشاره به ایام مبارکی که در این ماه های پربرکت وجود دارد به میلاد حضرت علی(ع) اشاره نمود و روایات متعددی از حضرت محمد(ص) در وصف ایشان و نیز توضیحاتی از سید رضی و دیگر بزرگان علوم اسلامی در بیان خصوصیات و جایگاه والای امام اول شیعیان جهان تشریح نمود.

وی با اشاره به تقدس خانه خدا  و مقام شامخ پیامبر اسلام(ص)، افزود: حضرت علی(ع) با این دو پیوند خورده است و این خود نشاندهنده تقدس مقام والای ایشان است چراکه تولدش در کعبه صورت گرفته و در دامان مقدس پیامبر اکرم(ص) پرورش یافته است.

وی این محافل را مورد توجه و عنایات خاص ولی عصر دانست و ضمن تبریک ماه پربرکت رجب و سالروز میلاد با سعادت حضرت مولی الموحدین، بر نوع حرکت علی گونه در مسیر پیروی از حضرت علی(ع) و ولایت فقیه تاکید کرد.

حجت الاسلام رزاقی با بیان اینکه امیر مومنان از کودکی تحت تعلیمات خاص و تربیت ویژه پیامبر اکرم(ص) بودند اظهار داشت: راه نجات ما در سال اقتصاد و فرهنگ پرداختن به زندگی پیامبر(ص) و حضرت علی(ع) است. زیرا فرهنگ تعریف های گوناگونی دارد ولی آنچه برای ما ارزش اتکا دارد و تمامی دانشگاهیان می بایستی با آن آشنا باشد همان دیدگاه مقام معظم رهبری نسبت به فرهنگ است و جدای از مفاهیم اسلامی نیست. وی با تاکید بر فرهنگ دینی ما افزود: حتی در فرهنگ ایرانی نیز هرگز برهنگی عرف نبوده است و حجاب وجود داشته است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز اظهار داشت: هرگاه ما بر فرهنگ و هدایت و علم اشراف داشته و مسلط باشیم هرگز به بیراهه نخواهیم رفت و نبایستی اجازه بدهیم علم بر ما تسلط داشته باشد و ما در خدمت آن باشیم.

وی افزود: عملکرد حضرت علی(ع) را فوق طاقت انسان های عادی دانست و عبادت های آن حضرت، عدالت ایشان به همراه آن فعالیت های اجتماعی حمایت از ایتام و کشاورزی در نخلستان ها و ... نمود تلفیق فرهنگ اسلامی و اقتصاد توام است.

گفتنی است در این مراسم مداحی و دکلمه در مدح امیرمومنان نیز اجرا  شد که با استقبال چشمگیر دانشگاهیان همراه بود.

( ۱ )

نظر شما :