دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار کرد:

کارگاه دکترین قرآنی تغذیه

۱۴ دی ۱۳۹۵ | ۰۸:۵۸ اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۴

         

      به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ، به همت دانشکده ادبیات و زبان های خارجی کارگاه دکترین قرآنی تغذیه با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید در سالن باهنر این دانشگاه برگزار شد.

  در این کارگاه که با هدف شناسایی آموزه های قرآن کریم با توجه به آیات سوره های انعام ، نمل، بقره  و مائده و حکمت ها و اسرار علمی تغذیه برگزار شد، دیوسالار از اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات به بحث در مورد دکترین تغذیه قرآنی پرداخت و گفت: هدف ما این است که با بهره گیری از مهمترین تئوریهایی که قرآن مجید در این زمینه مطرح کرده است برسیم و آنها را به نوعی با طب سنتی تلفیق کرده و با معنی شناسی کلماتی که در قرآن آمده است به مناسبت هایی که بین غذاها وجود دارد دست یافته و این نتایج را با علم تلفیق کنیم.

    وی در این کارگاه به سئوالاتی از قبیل خوردنی و نوشیدنی های قرآنی کدامند؟ چه اصولی برای طب سنتی در قرآن بکار رفته است؟ خوردن و نخوردن کدام غذاها در قرآن توصیه شده است و ملاک استفاده غذاها در آموزه های قرآنی چیست؟ به تفضیل پاسخ داد.

   این عضو هیأت علمی دانشگاه با بیان میزان اهمیت غذا برای انسان گفت: یکی از راه های آزمایش الهی انسان با خوردن و یا نخوردن غذاهای خاص و یا در ایام خاص است و علی رقم اینکه هیچ تفاوتی بین ائمه و انسان های عادی وجود ندارد، خداوند غذاهای افراد مومن را از غیرمومن جدا کرده است چرا که غذایی که انسان مصرف می کند می تواند بر رفتار انسان اثرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش به برگزیدن نام مطعم برای خداوند تبارک وتعالی اشاره کرد و گفت: انسان نیز که خلیفه الهی بر روی زمین محسوب می شود می تواند خودش را مطعم بداند و توصیه فراوان شده است که در زمینه خوردن اسراف صورت نگیرد.

دیوسالار به تنوع تغذیه از دیدگاه قرآن نیز اشاره کرد و گفت: مصرف پروتئین، قند و چربی ها در قرآن تفکیک شده است و از موادی که در گروه های اصلی هرم غذایی انسان وجود دارد مانند سبزیجات، میوه ها، گوشت، لبنیات و غیره به صورت حلال توصیه شده است که هم از لحاظ ارزش غذایی و هم از لحاظ کالری مناسب باشد.

وی توصیه کرد از مواد غذایی به صورت تازه و فریزنشده استفاده شود تا ویتامین های آن به خصوص ویتامین E کافی آن از بین نرود. دیوسالار همچنین افزودنی هایی که در فراورده های غذایی وجود دارند را مضر دانست و گفت: هرچند که این افزودنی ها ایمنی غذا را بیشتر می کنند ولی به صورت مستقیم و غیرمستقیم موجب بروز بیماری هایی از قبیل سرطان در بدن می شوند .

   در پایان این جلسه تاکید شد جسم ضامن سلامتی روح و روح تضمین کننده سلامت جسم است.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

 


۱ رای