تقدیر مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان البرز از نماینده قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۸ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی کرج ، در  مراسم گردهمایی و تجلیل از موسسات و فعالان قرآنی استان البرز  که روز دوشنبه مورخ 13/10/95  در باشگاه میلاد شهرداری کرج برگزار شد ؛ از سیده مهلقا هاشمی نماینده قرآنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  به جهت همکاری  و مشارکت گسترده  داوطلبان دانشگاهی در  پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت ویژه کارکنان دولت تقدیر شد.

لازم به ذکر است  آقای شیخ ویسی مدیر کل آموزش معاونت قرآن و عترت کشور  ، حجت الاسلام مسعودی  مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان البرز ، و حجت الاسلام و المسلمین رزاقی  نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز از سخنرانان این جلسه بودند. در پایان مراسم از موسسات و فعالان قرآنی دستگاههای استان البرز  تقدیر شد.