سفر نوروزی ایمن با برنامه آموزشی امداد و نجات دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۰۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۲۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج پدرام فروغی شاد دانشجوی رشته الکترونیک سمای واحد کرج با ثبت نرم افزار آموزشی ربات امدادگر، سفری ایمن و مطمئن برای مسافران نوروزی نوید داد.

پدرام فروغی شاد در زمینه اختراع خود گفت: نرم‌افزار آموزشی ربات امدادگر، با هدف آموزش و ارتقاء سطح علمی شهروندان در خصوص امداد و کمک های اولیه و همچنین اقدامات مفید در خصوص بیماری های شایع در سطح جامعه تهیه شده است.

وی افزود: این نرم افزار بر روی کلیه تلفن های همراه اندروید قابل نصب و استفاده می باشد.

لازم به ذکر است نرم افزار مذکور شامل بخش های مختلفی از قبیل جزوه آموزشی امداد و کمک های اولیه به زبان فارسی و بازی دو نفره می باشد که به دو صورت بازی توسط دو کاربر با یک تلفن همراه و یا بازی دو نفره با دو تلفن همراه مجزا در نظر گرفته شده است. ارتباط بین دو تلفن در این بازی توسط بلوتوث برقرار می شود و کاربران در حین مراحل مختلف بازی با سئوالات مختلفی در زمینه امداد و کمک های اولیه روبرو شده و ضمن بازی مهارت ها و آموزش های لازم مواجهه با شرایط بحران را کسب می کنند.

به گفته فروغی شاد، این نرم افزار آموزشی در طرح ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در سال 1394 نیز در اختیار مسافران نورزوی استان البرز قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: در ساخت این نرم افزار از همکاری انجمن علمی مرکز آموزش علمی – کاربردی جمعیت هلال احمر استان البرز بهره برده است که به عنوان پژوهشگر برتر از سوی ریاست دانشگاه‌های جامع علمی – کاربردی نیز برگزیده شد.

گفتنی است برنامه مذکور با صرف زمان نزدیک به شش ماه ساخته شده است.