دکتر بهروز میرزا در جلسه هیأت رئیسه واحد کرج

در راهپیمایی 22 بهمن امسال دانشگاهیان در کنار سایر اقشار ملت، همبستگی، یکپارچگی و اتحاد خود را در برابر تهدیدات و دشمنان خارجی ابراز خواهند کرد

۲۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۷:۵۰ کد : ۱۲۹۳ اطلاعیه ها
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در جلسه هیأت رئیسه واحد کرج دکتر بهروز میرزا با اشاره به رشد چشمگیر تحصیلات دانشگاهی، تعداد دانشگاه ها، دانشجویان و استادان در 38 سالی که از عمر انقلاب اسلامی ایران گذشته است گفت: گذشته از مبحث کمیت، رشد چشمگیری در روحیه خود باوری در میان جوانان و کارشناسان کشور رخ داده که این همه را مدیون روحیه استکبار ستیزی مردم ایران هستیم و این از برکات انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به سیر توسعه تولیدات پتروشمی، نظامی و تکنولوژیکی کشور ادامه داد: «پیشرفت قابل توجه صنایع بومی در افزایش سطح قدرت و توان نظامی و موشکی کشور بر اساس همین روحیه خودباوری نصیب کشور شده است.این امر یکی از دلایل مهمی است که در سال های اخیر قدرت های بزرگ جهان را مجبور به پذیرش مذاکره با ایران کرده است».
رئیس واحد کرج با اشاره ای به بیانات اخیر مقام معظم رهبری گفت:«با درک شرایط و تقدیر از دستاوردهای انقلاب در راهپیمایی 22 بهمن امسال دانشگاهیان نیز همچون گذشته در کنار سایر اقشار ملت، همبستگی، یکپارچگی و اتحاد خود را در برابر تمامی تهدیدات و دشمنان خارجی ابراز خواهند کرد.»
وی ضمن تقدیر از حوزه های معاونت فرهنگی و اجتماعی ، اداری و مالی ، روابط عمومی و سایر بخش های دست اندرکار برگزاری مراسمهای برگزار شده در ایامی که گذشت ، از جمله مراسم بزرگداشت حضرت آیت اله هاشمی رفسنجانی )ره) ، بزرگداشت شهدای آتش نشان ، جشن پیروزی انقلاب اسلامی، بزرگداشت روز پرستار و ...در واحد کرج ، برخی از برنامه های مهم پیش رو را بیان کرد و گفت: همه بخشها باید احساس وظیفه کنند و کمک کنند تا برنامه های پیش روی دانشگاه تا پایان سال هم به خوبی برگزار گردند.
دکتر میرزا با اشاره به داشتن ظرفیت علمی مناسبی که در واحد کرج وجود دارد؛ افزود: اخیرا نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اعلام ISC براساس شاخص های علمی، پژوهشی و کارشناسی شده، دومین واحد دانشگاه آزاد اسلامی کشور معرفی شده است و لذا این واحد دانشگاهی افتخاری برای استان و کشور محسوب می شود.پس همه باید در حفظ این جایگاه و اعتبار علمی مهمی که با تلاش و مجاهدت دانشگاهیان به دست آمده است ، کوشا باشند.
دکتر میرزا تصریح کرد: وظیفه ماست که به جوانان عزیزمان بگوییم دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی چیست. وی در ادامه تاکید کرد : با بهره گیری از فضاهای مجازی و رسانه های موجود توسط دانشکده ها و مسئولین دانشکده ها اطلاعات علمی و آموزشی لازم به دانشجویان داده شود.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی کرج به هیات رییسه دانشگاه خاطرنشان کرد: حضور مستمر و مداوم و ارتباط مناسب با دانشجویان از وظایف مسئولین در دانشگاه است چرا که ارائه خدمات به دانشجویان اولین اولویت در پذیرش مسئولیت است.ایشان توصیه کرد از کنار نقایص موجود ، هر چند هم که کم اهمیت باشند ، بی تفاوت نگذرید.
در این جلسه همچنین در خصوص نحوه تایید مقالات ISI، برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی برای دانشجویان، استادان و کارکنان، برگزاری همایش‌های علمی با همکاری صنایع استان، ارتقاء و ساماندهی هیأت علمی، ارتقاء دسترسی به اینترنت در دانشگاه، تامین امکانات لازم برای تاسیس رشته های جدید کارشناسی ارشد، تکمیل پروژه های عمرانی و تاسیساتی، امور آموزشی و جاری سمای واحد کرج، وضعیت اطلاع رسانی و ساماندهی فضاهای مجازی، همکاری با حوزه بسیج دانشجویی استان در جهت برگزاری شایسته اردوی راهیان نور ، هماهنگی‌های مراسمهای فرهنگی، علمی، پژوهشی و ... مباحثی مطرح و راهکارهای مناسب ارائه گردید.