مراسم سوگواری و سینه زنی هیأت عزاداران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۰ آبان ۱۳۹۳ | ۱۹:۱۸ کد : ۱۳۲ اطلاعیه ها
مراسم سوگواری و سینه زنی هیأت عزاداران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

هیأت عزاداران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج متشکل از دکتر بهروز میرزا رئیس، استادان، کارکنان و دانشجویان با حضور در مسجد پیامبر اعظم(ع) این دانشگاه به عزاداری برای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران وفادرشان پرداختند.

در این مراسم که حاضرین با بزرگداشت یاد شهدای گرانقدر قیام عاشورا بر عظمت و اهمیت این واقعه حماسی در تمامی قرن ها و اعصار تاریخ بشریت تاکید نمودند و با سوگواری و نوحه سرایی در وصف مصائب سرور آزادگان جهان هیأت عزاداران واحد کرج از مقابل مسجد این دانشگاه در دسته های سینه زنی و زنجیر زنی حرکت کرده و با حضور بر مرقد مطهر شهدای گمنام در این واحد دانشگاهی با آرمان های اباعبدالله الحسین(ع) و شهدای دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران بیعتی مجدد نمودند.

همچنین عزاداران دانشگاه پیام نور شامل استادان، کارکنان و دانشجویان با طی مسیری از مقابل ساختمان های دانشگاه به سمت مرقد مطهر شهدای گمنام حرکت نموده و در میان استقبال پرشور عاشقان حسینی با خیل عظیمی از دانشجویان، استادان و کارکنان مشایعت شده و در پایان نیز نماز جماعت را همراه با استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اقامه نمودند.

لازم به توضیح است جمعی از مسئولین و معاونین دانشگاه نیز در جمع عزاداران حضور داشتند.

گفتنی است که قرائت زیارت عاشورا در دهه اول محرم از دیگر برنامه های واحد کرج در این ایام معنوی بود.

نظر شما :