بازدید جمعی از مسئولین ستاد شاهد و ایثارگر و اعضای کانون دانشجویی ایثار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از جانبازان بستری در بیمارستان میلاد شهریار

۱۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۹:۱۴ کد : ۱۳۳۴ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مسئولین و کارکنان ستاد شاهد و ایثارگر و اعضای کانون دانشجویی ایثار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج از بیمارستان میلاد شهریار بازدید کردند.

طی این بازدید صمیمانه، از جانبازان بستری در بیمارستان عیادت بعمل آمد و از فداکاری ها، ایثارها و از خود گذشتگی های این عزیزان در دفاع مقدس و نیز تحمل، صبر و بردباریشان در سال های پس از جانبازی تقدیر شد.

در این بازدید که جمعی از مسئولین و پرسنل بیمارستان نیز بازدیدکنندگان را همراهی می کردند،  دکتر آقایی رئیس بیمارستان میلاد شهریار ضمن تشکر ، تاکید کرد: «آنچه که برای ما مهم است فداکاری و ایثار عزیزان جانباز و ایثارگر است که سلامتی خود را به خطر انداختند تا از آرمان های مقدس جمهوری اسلامی و مرزهای ارزشمند کشورمان دفاع کنند.»

وی ادامه داد: «بی شک این عزیزان الگوی شایسته ای برای جوانان هستند و ما امروز وظیفه داریم این الگوها را هرچه بهتر به قشر جوان سرزمینمان معرفی نمائیم.»

رئیس بیمارستان میلاد شهریار با اشاره به این که بعضی از عزیزان جانباز تحصیلات عالی خود را نیمه کاره رها کردند و در پی دفاع از کشور و نوامیس این سرزمین به جبهه ها شتافتند ؛ افزود: « این عزیزان سربلند سالیان متمادی است که به افتخار جانبازی نائل گشته و در برخی از  بیمارستان‌ها بستری شده و یا تحت مراقبت هستند.»

دکتر آقایی در پایان تصریح کرد:«امروز جوانان ما با افتخار به این عزیزان می بالند و با پیروی از فرامین ولایت فقیه ادامه دهنده راه معنوی شهدا ، ایثارگران و جانبازان خواهند بود.»