ثبت اولین شرکت دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۲۷ کد خبر : ۱۳۴۸ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تایید کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا ، مربوط به معاونت علمی و فناوری یاست جمهوری  واحد فناوری کیمیای ناب تجزیه مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به عنوان شرکت دانش بنیان تایید شد.

دکتر رضا عزتی معاون پژوهش و فناوری واحد کرج ضمن تایید این خبر گفت: «شرکت کیمیای ناب تجزیه از شهریور ماه سال جاری به عنوان هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مستقر شد و در طول این مدت در زمینه خدمات آزمایشگاهی، موفق به تولید محصولات قابل توجهی برای رفع نیاز مواد مصرفی آزمایشگاه ها، پژوهشگاه ها و سایر مراکز مربوطه شد.»

وی برخی تولیدات این شرکت را نام برد و افزود: «تولیداتی نظیر مواد مصرفی آزمایشگاه ها، استانداردهای آزمایشگاهی، کیت های آزمایشگاهی و مواد مرجع آزمایشگاهی از مهمترین تولیدات این شرکت دانش بنیان است که در راستای حمایت از خودکفایی و استفاده از تولیدات داخلی، مصارف فراوانی در صنعت آزمایشگاه ها و پژوهشگاه های کشور دارد.»

معاون پژوهشی واحد کرج با اشاره به اختصاص شناسه ملی برای این شرکت و حضور در جمع شرکت های دانش بنیان کشورگفت: «مدیریت شرکت مذکور با دکتر افشین رجبی خرمی، دانشیار و عضو هیأت علمی تمام وقت گروه شیمی دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج است . این شرکت به عنوان یکی از شرکت های دانش بنیان در  دسته فناوری تجهیزات پیشرفته ساخت فعالیت دارد.»

دکتر علیرضا هژبری مدیر ارتباط با صنعت، توسعه و کارآفرینی واحد کرج نیز در این خصوص گفت: «در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دارای 18 هسته فناور می باشد که 4 هسته از آنها به واحد فناور تبدیل شده اند.

وی با ابراز رضایت از روند صورت گرفته در این دانشگاه گفت: «با طی مراحل قانونی و اداری خوشبختانه یکی از این واحدهای فناور با اخذ مجوزهای لازم تبدیل به اولین شرکت دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج شد.»

مدیر مرکز رشد واحد کرج با اشاره به آمار اعلام شده توسط دولت گفت: «تعداد کل شرکت های دانش بنیان ثبت شده در کشور در حال حاضر 2942  شرکت است که برخی از آن ها در بخش خصوصی، بخشی در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و بقیه در سایر ارگان های کشور مستقر هستند».

وی با توضیحاتی مختصر، هدف از تاسیس این شرکت های دانش بنیان را تشریح کرد و گفت: «هدف کلی تبدیل ایده به محصولات تجاری و کسب ثروت از دانش است که باعث خودکفایی کشور و جلوگیری از واردات محصولات خارجی به بازار داخلی می شود.»

دکتر هژبری با تاکید بر گام های مهمی که در این زمینه در واحد کرج برداشته شده است، افزود: «در این روند ابتدا ایده به محصول تبدیل شده و سپس محصول تجاری شده و وارد بازار مصرف کشور می شود.»

روابط عمومی دانشگاه آزاد  اسلامی واحد کرج