میلاد رهبری نژاد دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج بر سکوی نائب قهرمانی مسابقات وزنه برداری جام بین المللی فجر ایستاد

۲۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۵ کد خبر : ۱۳۵۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در دومین دوره مسابقات بین المللی جام فجر که در اهواز برگزار شد، میلاد رهبری نژاد دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در  دسته 105+ کیلوگرم به مدال نقره دست یافت.

این مسابقات که با حضور 7 وزنه بردار در دسته فوق سنگین برگزار شد، علی داودی، میلاد پوررشنو و میلاد رهبری نژاد برای دستیابی به مدال های طلا، نقره و برنز به رقابت پرداختند و در پایان میلاد رهبری نژاد با  مجموع 369 امتیاز نایب قهرمان شد و علی داودی و میلاد پوررشنو به ترتیب اول و سوم شدند. همچنین مدال برنز مسابقات و مقام چهارم نیز نصیب کشور ایتالیا شد.

در این وزن میلاد رهبری نژاد دانشجوی واحد کرج رکورد 163 در حرکت یک ضرب و 206 دوضرب را برای خود به ثبت رساند و نایب قهرمان شد.

گفتنی است مراسم اهدای مدال دسته فوق سنگین با حضور علی مرادی، رئیس فدراسیون وزنه برداری، آنتونیو اورسو، رئیس کنفدراسیون وزنه برداری اروپا، محمد نصیری، قهرمان اسطوره ای وزنه برداری جهان، خالد، رئیس کنفدراسیون وزنه برداری آفریقا برگزار شد.