با حضور بیش از ۱۵۰ نفر داوطلب بخش شفاهی بیست ودومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار شد.

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۴۱۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، آزمون شفاهی بیست و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور بیش از 150 داوطلب در سه گروه استادان، کارکنان و دانشجویان در استان البرز برگزار شد.

این مسابقات در رشته های حفظ، قرائت به روش تحقیق، قرائت به روش ترتیل و اذان در دو مرحله شامل: واحد کرج و استان البرز برگزار شد و طی آن بیش از 150 نفر از اساتید ، کارکنان و دانشجویان و خانواده کارکنان در دو سالن مجزا واقع در سالن شهید مطهری دانشکده دامپزشکی و مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار گردید.

در این رقابت ها،  نفرات اول  هر رشته در استان البرز در بخش اساتید ،کارکنان و دانشجویان مشخص شده و به مسابقات کشوری راه یافتند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز