در بخش ناشران خارجی سی امین نمایشگاه بین المللی تهران:

از دو کتاب عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج رونمایی شد

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۲ کد : ۱۴۲۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، از انتشار دو کتاب عضو هیات علمی واحد کرج در بخش ناشران خارجی سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران دو کتاب عضو هیات علمی واحد کرج رونمایی شد.

کتاب های بهزاد دانشفر عضو هیات علمی تمام وقت گروه معارف اسلامی در بخش ناشران خارجی(Arab Publishers) با اخذ کد بین المللی (ISBN) و به زبان عربی، توسط انتشارات دارالولاء در کشور لبنان به چاپ رسیده است.

وی با تایید این مطلب افزود: " ترجمه فارسی عناوین کتاب شامل - توسعه اسلامی در اندیشه سیدعلی خامنه ای (دام ظله)- و - حذر کردن پیامبر(ص) از یهود و بیان خطر آن‌ها - می باشد که امسال در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران رونمایی شد. "