دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به مرحله گروهی نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور راه یافت.

۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۷:۴۶ کد : ۱۴۶۸ اطلاعیه ها

موفقیت دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مرحله انفرادی نهمین المپیاد علمی

دانشجویان علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مهسا فتحی دانشجوی  رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  به مرحله گروهی نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور راه یافت.

دکتر تجویدی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با بیان این خبر گفت: مهسا فتحی به همراه 30 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر واحدهای کشور موفق به گذراندن مرحله آزمون انفرادی نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور شدند و نامشان در سایت معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در ۱۰ منطقه آمایشی قرار گرفت.

تجویدی با اشاره به اینکه فتحی این موفقیت را در منطقه آمایشی 6 کسب کرده است؛ افزود: وی پس از پشت سرگذاشتن دور انفرادی برای شرکت در آزمون گروهی آماده می شود.

معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ضمن تبریک این موفقیت از حمایت مسئولین واحد کرج در تحقق این امر تشکر کرد.