در جلسه شورای روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی البرز تاکید شد

لزوم همکاری همه بخش‌‌ها با روابط عمومی‌ واحدهای دانشگاهی

۳۱ تیر ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۷ کد : ۱۴۹۴ اطلاعیه ها
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز شورای هماهنگی روابط عمومی های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به میزبانی واحد کرج برگزار شد.

در این جلسه دکتر میرابراهیم صدیق رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان البرز، علی بختیار مدیر روابط عمومی استان البرز و مدیران سایر واحدهای دانشگاهی و مرکز سمای این استان حضور داشتند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن توضیحاتی در خصوص اهداف این شورا گفت: این شورا به منظور هدایت تحصیلی دانش آموزان برای تحصیل در رشته های دانشگاهی موجود در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با توجه به علاقمندی دانش آموزان، ظرفیت و توانایی های دانشگاه ها و نیاز جامعه می باشد.

علی بختیار با اشاره به اقدامات انجام گرفته در سال گذشته توسط روابط عمومی واحد کرج نتیجه آنها را با توجه به آمار موجود مثبت ارزیابی کرد و گفت: در حالی که در بسیاری از واحدهای دانشگاهی شاهد ریزش تعداد دانشجویان بودیم، واحد کرج با رشد مثبت مواجه بود که این نشان دهنده اهمیت تبلیغات در دنیای امروز است.

وی ضمن اشاره به دغدغه های مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: مسائل مالی تنها یکی از رویکردهای دانشگاه آزاد اسلامی است اما هدف اساسی این دانشگاه تربیت دانشجویانی است که بتوانند در آینده کشور و جامعه تاثیرگذار باشند. دانشجوی ما باید بتواند زمینه ساز ارتباط بیشتر علم و مراکز دانشگاهی با بازار و صنعت و جامعه باشد و به عبارت ساده تر دانشگاه می بایست بازده و خروجی عملی در جامعه داشته باشد.

بختیار همکاری تمامی بخش های دانشگاه با روابط عمومی ها را لازمه کارایی مناسب روابط عمومی ها در زمینه معرفی شفاف توانمندی ها و انعکاس بهتر موفقیت ها و دستاوردهای علمی، پژوهشی و فرهنگی به جامعه عنوان کرد.

در ادامه دکتر صدیق رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز با تایید نقش پررنگ تبلیغات و تاثیر عملکرد روابط عمومی ها در دنیای امروز گفت: روابط عمومی مهمترین قسمت دانشگاه است ؛ روابط عمومی خوب می تواند عدد یک شما را صد جلوه دهد و روابط عمومی ضعیف شاید عدد صد شما را هم نتواند در حد خودش نیز انعکاس دهد پس نتیجه می گیریم که نقش روابط عمومی در یک سازمان نقشی مهم و تعیین کننده است ؛ بحمدالله روابط عمومی دانشگاه آزاد کرج تا کنون از خود کارنامه مثبت و موفقی عرضه کرده است.

وی افزود: دانشگاه امروزه به یک صنعت بدل شده و بسیاری از دانشگاههای مطرح دنیا از طریق تبدیل علم به ثروت درآمدهای بالایی کسب می کنند. صدیق ادامه داد: با توجه به تعدد مراکز آموزش عالی در سطح کشور، رقابت برای جذب دانشجو گریزناپذیر است اما این رقابت می‌بایستی تنها در جهت معرفی بهتر و بیشتر توانمندی‌ها، امکانات و فضاهای موجود در دانشگاه باشد.

این استاد دانشگاه افزود: یکی از راه های جذب دانشجو در دانشگاه، همکاری و همدلی دلسوزانه و توام با عرق و علاقه تمامی دست اندرکاران اعم از مسئولین، اساتید و کارکنان است.

دکتر صدیق ضمن بیان سیاست و خط مشی تکریم ارباب رجوع در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از وظایف اولیه خدمت در این سیستم ابراز داشت: برخوردهای توام با احترام و همدلی کارکنان و مسئولین دانشگاه با یک دانشجو بخصوص دانشجوی جدید، برای همیشه در خاطر او خواهد ماند.وی این مهم را در بالا بردن رضایتمندی ارباب رجوع اعم از دانشجویان و خانواده های ایشان بسیار موثر دانست.

رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به بخشنامه هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، نکات اجرایی آن را بسیار کارساز عنوان کرد و از مدیران روابط عمومی واحدهای دانشگاه آزاد استان البرز خواست با مطالعه دقیق این بخشنامه ( ضمن هماهنگی با روسا و مسئولین مربوطه) راهکارها، پیشنهادها و طرحهای ابتکاری خود را در زمینه اجرای هرچه بهتر این بخشنامه در شورای بعدی مطرح نمایند.

در ادامه مدیران و مسئولین روابط عمومی های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز