شرکت ۳۱۴ نفر از کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در

آزمون طرح قرآنی فرهنگی تحت عنوان"رمضان بهار قرآن"

۰۳ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۷:۴۴ کد : ۱۵۰۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی، آزمون طرح قرآنی فرهنگی تحت عنوان « رمضان بهار قرآن» با حضور بیش از 300 نفر از کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه به صورت همزمان در 4 سالن مجزا برگزار شد.

دکتر علیرضا رحیمی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج با اعلام این خبر افزود: این آزمون با محتوای تفسیر سوره حمد با محوریت تفسیر حضرت امام خمینی(ره) انجام شد و پیشتر نیز کلاس‌های مربوط به آن در ماه مبارک رمضان (ویژه اساتید وکارکنان) در 4 سالن بزرگ دانشگاه برگزار شده بود.

وی ادامه داد: از بین 314 نفر شرکت کننده در این آزمون،  5 نفر از بین خواهران و 5  نفر از بین  برادران شرکت کننده  کارمند  و همچنین 3  نفر از  بین اساتید با بالاترین  امتیاز به عنوان نفرات برتر انتخاب خواهند شد و به آنان جوایز نفیسی از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اهداء خواهد شد.

دکتر رحیمی ضمن ابراز رضایت از استقبال از این دوره در واحد کرج افزود: به کلیه شرکت کنندگان که در دوره و آزمون حضور داشته اند،  گواهی حضور به ارزش 16 ساعت آموزش ضمن خدمت ارائه خواهد شد.