۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۵ کد خبر : ۱۵۱۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، علی مجیدی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرج اعلام کرد : در راستای محرومیت زدایی و ریشه کن کردن فقر ، در نظر داریم یک اردوی جهادی در روستاهای اطراف نظر آباد کرج(حسین خانلو و گلدره) برگزار کنیم.

وی گفت: با توجه به شناسایی های صورت گرفته توسط تیم قرارگاه شهید بلباسی بسیج دانشجویی واحد کرج ،علی رغم همجواری استان البرز با پایتخت، روستا های مذکور از لحاظ عمرانی ، فرهنگی و بهداشتی واقعا در شرایط نامناسبی قرار دارند .
مجیدی برنامه های مد نظرشان را در این اردوی جهادی چنین اعلام کرد:

از لحاظ عمرانی :
پروژه های عمرانی که توسط بسیجیان دانشگاه پذیرفته شده عبارتند از:
1_ترمیم و بازسازی مدرسه ابتدایی و راهنمایی روستای حسین خانلو
2_دیوارچینی و محوطه سازی مدرسه گلدره
3_احداث و ساخت 3 عدد سرویس و حمام در روستای گل دره به دلیل اینکه روستا از لحاظ سرویس بهداشتی بسیار ضعیف می باشند.
4- رنگ آمیزی مسجد محل.
مجیدی خاطر نشان کرد : هزینه اجرای پروژه ها توسط بانی تامین می شود .

از لحاظ بهداشتی :
وی افزود: بدلیل مشکلات مالی، مردم این منطقه توانایی مراجعه به پزشک را هم ندارند که تیم جهادی شهید بلباسی در نظر دارد با هماهنگی های صورت گرفته با مراکز بهداشتی و امدادی ، همچون اداره کل بهداشت و درمان استان البرز ، هلال احمر شهرستان نظرآباد و نیز دانشجویان رشته پزشکی، در طول اردوی جهادی در دو روستای حسین خانلو و گلدره و همچنین چند روستای اطراف را زیر چتر جامعه دلسوز پزشکی گرفته و با تکیه بر نیروی جوانان عزیز ، وضعیت را از حالت بسیار نامطلوب به وضعیت مطلوب برساند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرج افزود : بطور خلاصه روستاهای مذکور نیاز به کمک مادی و معنوی دارند و نکته قابل تامل نیز این است که این روستا ها از نظر مکانی نزدیکترین مکان به مرکز استان البرز محسوب می شوند اما از نظر امکانات و سبک زندگی واقعا در وضعیتی نامناسب می باشند.

وی ادامه داد: برای این منظور در راستای جمع آوری کمک های دانشگاهیان و مردم خیر جهت رسیدگی به وضعیت هموطنانمان در روستای گلدره نظر آباد و روستاهای اطراف آن اولویت های اردو را اعلام میکنیم انشاالله شما هم در ثواب کار دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی کرج سهیم باشید:
از نظر خوراک برای تهیه ی بسته های غذایی شامل مایحتاج ضروری مثل: رب،روغن،برنج،قند،و مواردی از این دست

تهیه پوشاک برای کودکان و نوجوانان روستا که از لحاظ ظاهر وضعیت نامطلوبی دارند .
تهیه لوازم تحریر ( دفتر ، خودکار، مدادپاک کن ، کیف و جامدادی و (…

مجیدی گفت: زمان برگزاری اردو 21 الی 31 مرداد ماه سال جاری است.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم دانشگاهیان عزیز با شرکت پر شور خود در این اردو به همنوعان خود خدمت کنند و یا اگر فرد یا افراد خیری را می شناسند معرفی نمایند .

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرج گفت : جهت کسب اطلاعات بیشتر با بسیج دانشجویی واحد کرج در ارتباط باشید. همچنین شماره تماس 09366996203 برای همین منظور در نظر گرفته شده است.