قهرمانی تیم تکواندوی دانشجویان ایران با هدایت عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۰۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۴ کد : ۱۵۳۸ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، بیست و نهمین دوره بازی‌های یونیورسیاد 2017 در حالی به پایان رسید که 5 مدال رنگارنگ برای تکواندوکاران دانشجوی ایران، قهرمانی تکواندو در مسابقات جهانی را به همراه داشت. تیم دانشجویان کشورمان که در دو بخش پومسه و کیوروگی با کسب 4 مدال طلا، یک نقره به این مقام دست یافت با هدایت دکتر سید نعمت خلیفه عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به عنوان سرمربی تیم ملی تکواندوی دانشجویان در این رقابت‌ها حضور یافت.

هدایت تیم اعزامی به یونیورسیاد جهانی دانشجویان از سوی انجمن تکواندو فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی به سید نعمت خلیفه عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج سپرده شد.

وی با تیم ملی در سال 95 عنوان قهرمانی آسیا را کسب کرد و با تیم تکواندو دانشجویان سابقه کسب عنوان قهرمانی جهان را در کارنامه دارد.

فدراسیون جهانی تکواندو در گزارشی در این باره اعلام کرد ۵۰ درصد مدال های طلا را ایران و ۵۰ درصد بقیه را کل کشور های جهان کسب کردند.

خلیفه در زمان تصدی عنوان سرمربی تیم ملی تکواندوی جمهوری اسلامی ایران در بیست و دومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا با اعلام کمیته فنی این رقابت‌ها به‌عنوان بهترین مربی آسیا انتخاب شد.