رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز:

تقدیر و تشکر از کارکنان موجب افزایش انگیزه در این قشر است

۰۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۵ کد : ۱۵۴۶ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج شورای واحد با حضور ریاست دانشگاه، معاونین و سایر اعضا برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر بهروز میرزا دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند یاد شهدای دولت شهید باهنر و شهید رجایی را گرامیداشت و همچنین با یادی از شهید مدافع حرم محسن حججی گفت: تصاویر اسارت و شهادت این شهید گرانقدر در فضای مجازی و رسانه ها موجب حیرت و تاثر تمامی دنیا و سبب عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران شد.

دکتر میرزا با تبریک روز کارمند از زحمات پرسنل خدوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج تقدیر کرد و افزود: یکی از وظایف مدیران ایجاد انگیزه در پرسنل است که به آنان یادآور می شود مسئولان مافوق تلاش ها و زحمات آنان را می بینند و قدر می نهند.

وی با اشاره به حجم بالای کار در واحد کرج با توجه به تعداد دانشجویان این واحد دانشگاهی گفت: تقدیر و تشکر معنوی و مادی از کارمندان زحمت کش سبب ایجاد انگیزه و نشاط در آنان می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در ادامه با اشاره به افزایش استقبال داوطلبان برای ثبت نام رشته های بدون آزمون در واحد کرج در سال جاری این روند را قابل قبول دانست و تاکید کرد با ملاحظه تعداد آمار فارغ التحصیلان و خروجی دانشگاه پیش بینی می شود که با افت تعداد دانشجو در این واحد مواجه نباشیم و این امر به دلیل رشد جمعیت در استان البرز و نیز تبلیغات وسیع و موثر واحد کرج در سطح شهر است.

وی در ادامه تاکید کرد: وظیفه ما ارائه خدمات آموزشی استاندارد به دانشجویان است و مسئولیت ما در دانشگاه تامین زیرساخت ها و بهبود و گسترش فضاها و امکانات علمی، آموزشی، عملی و کارگاهی برای این دانشجویان است که ضامن کیفیت آموزشی در این دانشگاه می باشد. رئیس واحد کرج راهکارهایی در خصوص نحوه برنامه ریزی آموزشی، امکانات رفاهی، علمی و کارگاهی و آزمایشگاهی وکتابخانه ها،  اجرای دقیق بخشنامه ها و مسئولیت های محول شده به مدیران گروه ها و روسای دانشکده ها و به طور کلی فضاسازی مناسب برای ورود دانشجویان در سال تحصیلی جدید بیان کرد.

همچنین در این جلسه بخشنامه جدید دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص نحوه برقراری خدمات آموزشی واداری در روزهای پنجشنبه و جمعه مطرح شد و تصویر بخشنامه در اختیار کلیه مسئولین واحد قرار گرفت تا به صورت دقیقتر بررسی و تصمیمات نهایی در خصوص آن اخذ شود.

دکتر میرزا در پایان سخنانش با اشاره به تغییر عنوان برخی از رشته ها تاکید کرد: تمامی رشته های واحد کرج دارای مجوزهای قانونی لازم هستند و نگرانی از این بابت وجود ندارد.

لازم به ذکر است در این جلسه همچنین ضمن تودیع خانم دکتر ماه نظری و معارفه دکتر محمد حشم دار به عنوان رئیس دانشکده ادبیات و زبان های خارجی به بررسی مسائلی از قبیل سرفصل های جدید ابلاغی برای برخی دروس و رشته ها، نحوه ثبت نام اینترنتی و تکمیل پروند فیزیکی دانشجویان، نحوه بهره گیری از نیروهای کاردانشجویی در ایام ثبت نام، ظرفیت کلاس ها و برنامه ریزی های آموزشی، باجه های تکثیر و بوفه های دانشجویی، نحوه تردد و ورود و خروج دانشجویان پرداخته شد.

( ۱ )