در جلسه آموزشکده عالی سمای کرج با هنرستان های استان البرز مطرح شد:

تاکید برآموزش‌های مهارتی و فنی با هدف توسعه اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۶ کد : ۱۵۵۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،  اولین جلسه هم‌اندیشی آموزش‌های فنی و مهارتی در سمای کرج با حضور تعدادی از مدیران هنرستان های استان البرز در سمای کرج برگزار شد.

مهندس محسنی نژاد رئیس آموزشکده عالی سما واحد کرج ضمن اعلام این خبر افزود: در راستای اجرای سیاست های کلان در خصوص توسعه مهارت آموزی در مراکز آموزشی و به منظور ایجاد زمینه همکاری و تعامل با مدیران هنرستان ها، اولین جلسه هم اندیشی آموزش های فنی و مهارتی در سالن جلسات حوزه معاونت سما واحد کرج برگزار گردید.

وی افزود: در این جلسه مقدمه ای در خصوص دستور جلسه و همچنین برخی از ویژگی ها و توانمندی های آموزشکده سما را در زمینه آموزش های فنی و مهارتی بیان شد و بر گسترش مهارت آموزی با هدف توسعه اشتغال تاکید شد.

رئیس سمای کرج از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه به استفاده از پتانسیل علمی و فنی اساتید با تجربه در آموزشکده و هنرستان ها، برگزاری دوره های تخصصی کوتاه مدت و همچنین برگزاری مسابقات و المپیاد علمی و مهارتی در سطح استان اشاره کرد.

در اولین جلسه نشست هم اندیشی میان سمای کرج و هنرستان های استان البرز مواردی برای بررسی های بیشتر و برآورد امکانات لازم و نحوه اجرای آن مطرح شد.