حجه الاسلام و المسلمین سید محمد هاشمی :

ابرقدرت های جهان به معاهدات سنگینی که به کشورهای دیگر تحمیل کرده اند پایبند نیستند

۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۷ کد : ۱۵۵۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان البرز افتتاحیه هفتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید در واحد کرج برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز، ضمن تبریک عید غدیر گفت: خداوند متعال در این روز برای انسان ها سنگ تمام گذاشت و هماوردی در این مسیر تحت ولایت حضرت امیرالمومنین(ع) سخت و سنگین است.

وی ادامه داد: گرچه ورود به قلعه ( ولایت امیرالمومنین ) آسان است اما ماندن در آن دشوار است و به همین خاطر است که کسانی که در این حریم وارد می شوند در حرم امن الهی به سر می برند.

مسئول نهادمقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان البرز با توضیحاتی در خصوص تغییر تاریخ برگزاری این دوره آموزشی و همزمانی این جلسات با عید غدیر را به فال نیک گرفته و ابراز امیدواری کرد به یمن عظمت جایگاه حضرت علی(ع) و این عید سعید، تمامی اساتیدی که در این جمع حاضر هستند لحظه به لحظه و آن به آن خود را زیر پرچم ولایت قرار دهند و حتی لحظه ای از مسیر ولایت خارج نشوند.

حجه الاسلام هاشمی با اشاره به آیاتی از سوره مبارکه بقره ادامه داد: ولی مسلمین دارای ویژگی هایی از قبیل انیس، شفیق، برادر و... است و همه این خصوصیات در وجود حضرت علی(ع) جمع شده است و لذا پروردگار متعال بر ما منّت نهاده است و پاسخ ما به این منّت پایداری و استقامت است.

وی محور مباحث هفتمین دوره ضیافت اندیشه اساتید را اندیشه سیاسی با محوریت اقتصاد سیاسی برشمرد و گفت: آنچه در بحث اقتصاد سیاسی مسلم است این است که در آموزه های کلاسیک ما زیاد به این مقوله پرداخته نشده و همواره مجهولات بسیاری در  زمینه سیاست و کم کاری هایی در عرصه پژوهشی و تحقیقی در زمینه اقتصاد داشته ایم.

حجه الاسلام و المسلمین هاشمی با بیان این نکته که " گاهی اوقات مباحث سیاسی خیلی بزرگتر از آنچه هستند جلوه داده شده و متاسفانه اقتصاد در آن گم شده است"  تصریح کرد: پیوند عمیقی بین اقتصاد و سیاست وجود دارد که امروز بر خلاف تمامی شعارهایی که در دنیا سر داده می شود سیاست در تمامی عرصه ها حتی ورزش نیز دخیل است.

وی ادامه داد: گاهی وقت ها مسئولین و سیاست گذاران اسیر شعار جدایی سیاست از سایر مسائل می شوند در حالیکه ابرقدرت های جهان بالاخص آمریکا، به هیچ یک از این شعارها پایبند نیستند همچون معاهدات سنگینی که به کشورهای دیگر تحمیل کرده اند و در عمل خود به آن پایبند نیستند و این یعنی سیاست را در تمامی مسائل دخیل کرده اند.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با توضیح در خصوص مباحث کلیدی این دوره از ضیافت اندیشه گفت: در بحث اقتصاد سیاسی، تولید و تقسیم ثروت در فرایند رشد جامعه مورد بررسی قرار می گیرد که ما در آن تازه کار هستیم چرا که یک سیاستی را پایه گذاری کرده ایم که از یک سو ما می خواهیم اقتصاد اسلامی باشد و از سوی دیگر می خواهیم با اقتصادهای دیگر در دنیا هماهنگ باشیم و پیوند عمیقی با آنها داشته باشیم که کار بسیار مشکلی است.

وی تاکید کرد پژوهشگران، اساتید و محققان این جامعه می بایست این بحث را جدی بگیرند و به صورت علمی و عملی به آن بپردازند.

حاج آقا هاشمی در بخش دیگری از سخنانش توصیه هایی در خصوص برگزاری بهتر این دوره از نظر نظم و کیفیت جلسات و گواهی های حضور در دوره عنوان کرد و از ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر میرزا  و سایر دست اندرکاران تشکر کرد.

وی در پایان ضمن امیدواری در خصوص بهره وری بیشتر از این دوره و عمل به آنچه که به عنوان وظیفه برعهده همه گذاشته شده است، برای تلطیف فضای جلسه چند بیت شعر را به عنوان عیدی به حضار تقدیم کرد.