حجت الاسلام والمسلمین صادق رزاقی:

عید غدیر عید حاکمیت ارزش ها و استحقاق هاست

۲۰ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۸ کد خبر : ۱۵۶۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج،  حجت الاسلام والمسلمین صادق رزاقی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های  استان البرز، در مراسم افتتاحیه هفتمین ضیافت اندیشه اساتید که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، عید سعید غدیر خم را عید حاکمیت ارزش ها و استحقاق ها نامید و از درگاه خداوند متعال مسئلت نمود به حق امیرالمومنین (ع) و قلب نورانی آن حضرت ما را با معارف الهی که از طریق وجود مقدس او و اولاد معصومش (ع) به دست ما رسیده و پیام اصلی غدیر نیز همین است روز به روز عارف تر، آگاهتر، آشنا تر و عامل تر قرار بدهد.

وی با ابراز خرسندی از حضور در این نشست معنوی و ارزشمند در ایام عید سعید غدیر افزود: غدیر در واقع سه روز بود و حضرت محمد(ص) سه روز مسلمین را در غدیر متوقف کرد و به آنان توصیه کرد با امیرالمومنین(ع) بیعت کنند و لذا این یکی دیگر از مزیت های عید غدیراست.

حجه الاسلام رزاقی درباره فلسفه اینکه عید غدیر، عیدالله الاکبر نامیده شده است توضیح داد: هدف از خلقت جهان، بدون خلق انسان محقق نمی شد. چرا که انسان ها به تعبیر مرحوم ملاهادی سبزواری در کتاب اسرارالحکم دارای 4 مرحله و رتبه هستند. دسته اول انسان های طبیعی هستند که دور از محضر جمع مانند بهائم هستند. دسته ای از آنان انسان نفسانی هستند و گرفتار خشم و غضب هستند و هرروز جنگ افزارهای بیشتری برای نابودی هم نوعشان ایجاد می کنند. دسته دیگر انسان های عقلانی هستند که متفکر، منطقی و مستدل هستند. اما دسته آخر انسانهای لاهوتی اند که انسانهایی خدایی هستند ولی این انسانها هم بدون رسالت به هدف خلقت نمی رسند.

وی تاکید کرد پیغمبران متعدد به همین منظور فرستاده شدند و تمامی پیغمبران نیز رسالتشان با فرستاده شدن ختم رسل (ص) کامل شد. اما سئوال اینجاست که آیا با تمام شدن رسالت آن حضرت(ص) هدف محقق شده است؟

حاج آقا رزاقی در ادامه گفت: پیام غدیر این است که ارتباط خدا با زمین قطع نشده است و خداوند حجت و دلیلی بر روی زمین دارد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های  استان البرز با تشریح وحی تنزیلی و وحی تبیینی گفت: وحی تنزیلی همان چیزهایی است که بر پبامبر(ص) نازل می شد و در آیات کتاب مقدس آمده است اما پیامبر(ص) تبیین تمامی آنچه را بر او وحی شده را برای همگان عنوان ننمود و با رحلت پیامبر اکرم(ص) وحی تنزیلی تمام شد اما در روزهای آخر عمر مبارکشان وحی تبیینی را به حضرت علی(ع) منتقل کردند.

پیام عید غدیر این است که وجود پیغمبر در بعد وحی تبیینی در بین مردم است و دنیا از وجود مبین خالی نیست و نباید به هر دستی دست بدهیم و حرف کسی را گوش دهیم که حرفش حجت نیست.

حجت الاسلام والمسلمین صادق رزاقی افزود: انسان هرکجا می رود باید خدایی باشد و خدایی فکر کند لذا باید افکارش، عملکردش و اقتصادش خدایی باشد و حضرت علی(ع) در این زمینه می فرماید زهد آن نیست که تو مالک چیزی نباشی، بلکه زهد آن است که چیزی مالک تو نباشد و لذا ما اقتصادی را می خواهیم که مال و اقتصاد سبب تسلط دیگران بر ما نشوند.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز با بیان سخت کوشی ها و آثار ماندگار عملی و علمی حضرت امیرالمومنین(ع) تصریح کرد: آن حضرت الگوی تولید و اشتغال برای مسلمین هستند و عرصه تولید و اشتغال، بدون ریشه داشتن در پژوهش های دانشگاهی و حوزوی محقق نمی شود.