سردار مولایی در جلسه تودیع و معارفه رئیس ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز:

دانشجویان گروه مرجع و تاثیرگذار در جامعه هستند

۰۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۷:۳۰ کد خبر : ۱۵۷۳ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، با حضور دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و حجت الاسلام والمسلمین سید محمد هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، سردار سید یوسف مولایی فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) و جمعی از مسئولین دانشگاهی و شهری در سالن اجتماعات شهید مفتح واحد کرج، دکتر حسین عسگری رئیس ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز تودیع و به جای وی مرتضی هاشمی به عنوان رئیس جدید معارفه شد.

در این جلسه دکتر میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن اهدای لوحی از زحمات حسین عسگری تقدیر و برای رئیس جدید ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز آرزوی موفقیت کرد. وی با بیان نکاتی در خصوص ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) و تقارن آن با ایام دفاع مقدس یاد رشادت ها و دلاوری های مردانی را که از جان و مال خود گذشتند گرامی داشت و با اشاره به شروع سال تحصیلی جدید ابراز امیدواری کرد این ایام فرصتی برای ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت باشد.

وی از عملکرد مناسب دکتر عسگری و تعامل شایسته بسیج دانشجویی با دانشگاه های استان البرز قدردانی کرد و اعلام آمادگی کرد بتوان با برنامه ریزی مناسب در جهت بالابردن توان علمی کشور و اثربخشی علمی و فناوری از ظرفیت های مناسبی که در دانشگاه آزاد اسلامی در این استان وجود دارد، بهره برد.

دکتر میرزا با بیان مروری بر جایگاه علمی واحد کرج در سطح دانشگاه های کشور ابراز امیدواری کرد به کمک دانشجویان بسیجی پیشرفت های علمی و فرهنگی بیشتری در این دانشگاه در سطوح استانی و کشوری حاصل شود.

سردار سید یوسف مولایی نیز در این جمع ضمن سخنانی ابراز داشت: " امیدوارم که ایام معنوی هفته دفاع مقدس هفته عبرت آموزی باشد و در بهار علم و دانش و معرفت در این حوزه نیز موفق باشیم."

وی با بیان انتظارات سپاه از بسیج دانشجویی گفت: "سیاست گذاری ها و راهبری ناحیه پرارزش و با اهمیت بسیج باید مشخص باشد و به برخی از مهمترین ماموریت های آن اشاره کرد."

وی گفت: " نکته اول شناسایی مشکلاتی است که وجود دارد که به دلیل عدم احصاء مسائل مهم و عمده به نکات کوچک و کم اهمیت توجه کنیم. برای نمونه برخی اوقات شاید به دلیل وجود گذر زمان، جابجایی ارزش ها صورت بگیرد که خود به دلایلی مانند افزایش جنگ روانی دشمن و کاهش توان اغنایی ما به وجود می آید."

وی تاکید کرد: " دانشجویان یک گروه مرجع در جامعه هستند که جامعه از این قشر اثرپذیر است و اگر جابجایی ارزش ها در دانشگاه ها اتفاق بیفتد، حتما جامعه از آن اثر خواهد گرفت."

سردار مولایی تشریح کرد: "در دنیای سیاست اهدافی وجود دارد که قدرت‌های جهانی بدون هیچ واهمه‌ای اعلام می کنند که قصد انجام آن را دارند و یکی از آنها جابجایی ارزش هاست."

وی موسسه OSI را یکی از ده ها موسسه برنامه ریزی شده توسط دشمنان نام برد و گفت: " این موسسه توسعه و ترویج ارزش های غربی را یکی از اهداف خود برشمرده است."

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) با اشاره به سکوت جامعه جهانی در خصوص جنایاتی که در جهان در خصوص مسلمانان غرب آسیا و عمق آفریقا اتفاق می افتد افزود: " در جامعه کنونی انسان را به دو گروه انسان اروپایی و غیر اروپایی تقسیم بندی می کنند که متاسفانه جنایاتی که در خصوص انسان غیر اروپایی اتفاق می افتد به راحتی نادیده گرفته می شود."

مولایی با برشمردن برخی رویدادهای سیاسی منطقه، شناسایی عناصر مهم و پرهیز از مشغول شدن به جزئیات کم اهمیت را بسیار حائز اهمیت دانست و با بیان راهبردهای کلان سیاست های رژیم صهیونیستی و آمریکا ادامه داد: «امروز بحث ما بر سر عراق و سوریه و یمن و ... نیست بلکه بحث اصلی سیاست کلانی است که در پس رویدادهایی مانند داعش و کردستان و سایر مناطق وجود دارد.»

این فرمانده سپاه با برشمردن برخی از امکانات و سرمایه های داعش، ناامیدی استکبار از این گروه با از میان رفتن آن  را سبب اجرای سیاست های دیگری همچون استقلال کردستان عراق و ایجاد زمینه نا امنی در چهارکشور در این منطقه عنوان کرد و گفت:" افکار جدیدی مانند نیهیلیست و پوچ گرایی، اباحه گری و از بین بردن مرزها و حدود حلال وحرام، جنگ روانی و عوض کردن روش تفکر با ترویج مجدد خود تحقیری به وسیله ابزارهایی از قبیل شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی از سیاست های جدیدی است که در جامعه القا می شود."

وی تصریح کرد: "متحجر خواندن دین اسلام، عدم خود باوری و عدم احترام به پدر و مادر مثال هایی از تخریب افکار است که برای تحقیر ملت ما و زمینه ساز القاء تفکر غربی به کار می رود."

سردار مولایی دستیابی فناوری هایی از قبیل توان موشکی جمهوری اسلامی ایران را نمونه ای برای رد تحقیرهای دشمنان علیه این ملت توانمند برشمرد و بر اولویت بندی مسائل، طراحی و اجرای برنامه ها با محور تبیین ارزش‌ها با بکارگیری فرمول‌ها و حکمت های ائمه اطهار بویژه امیرمومنان(ع) تاکید کرد.

همچنین علی مجیدی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس، شهدای گمنام واحد کرج و شهدای مدافع حرم به ایراد سخنانی در خصوص فعالیت های اخیر بسیج دانشجویی در بحث علمی و فرهنگی پرداخت.

وی با اشاره به کسب رتبه سوم کشوری دانشجویان بسیجی واحد کرج در مسابقات علمی مقاومت سازه و برگزیده شدن طرح تشکیلاتی نوبل و طرح عمار در مباحث تربیتی به عنوان طرح‌های برتر کشور،  اهم اقداماتی که در مباحث معنوی از جمله معرفت‌افزایی و محرم توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  صورت گرفته است را تشریح کرد.

مجیدی با بیان خلاصه ای از تاریخچه تشکیل و تکالیف مهم بسیج دانشجویی تاکید کرد: "بسیج دانشجویی نزدیک به سه دهه است که در دانشگاه حضوری فعال داشته است."

وی خاطرنشان کرد که: " بسیج دانشجویی در همه حال تحت عنایات امام خامنه‌ای(مدظله العالی) بوده و به یمن وجود دانشجویان آگاه و با بصیرت همواره در میدان حاضر است."

این دانشجوی بسیجی در پایان سخنانش از اقدامات دکترعسگری در مدت تصدی مسئولیت خود در ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز قدردانی کرده و برای آقای هاشمی رئیس جدید این حوزه آرزوی موفقیت کرد.

در پایان این جلسه ضمن تقدیر از خدمات دکتر حسین عسگری در کسوت رئیس ناحیه بسیج دانشجویی استان البرز، وی تودیع و به جای او مرتضی هاشمی به عنوان رئیس جدید معارفه شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز