مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز:

همه انسان ها برای خود نمونه، داستان و نوحه‌ای در کربلا دارند

۰۵ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۲۲ کد : ۱۵۸۰ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، مراسم زیارت عاشورای حسینی در دهه محرم با شور و حالی حسینی و با حضور دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، معاونین، روسای دانشکده ها و جمعی از مسئولین، کارکنان و دانشجویان این واحد دانشگاهی در مسجد پیامبر اکرم(ص) واحد کرج برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد هاشمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان البرز، ضمن تسلیت ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ابراز امیدواری کرد تمامی عاشقان حسینی در مسیر این امام بزگوار زندگی را سپری کرده و به پایان برسانند.

وی با بیان سخنانی در خصوص واقعه تاریخی کربلا اظهار داشت:« یکی از نکاتی که در تاریخ همواره دغدغه انسان بوده و در بزنگاه‌ها  او را گرفتار مخمصه کرده است، بحث اراده و عزم است.»

مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد استان البرز ادامه داد: «اگر جایی لغزشی از سوی بشر صورت گرفته یا اگر او جایی به قاب قوسین رسیده هر دو به عزم و اراده وی برمی‌گردد.»

وی افزود:«خداوند متعال در قرآن بدون تفریط و افراط و به صورت حقیقی و صریح راجع به عهد و پیمانی که با حضرت آدم(ع) بسته است سخن می گوید و می فرماید ما با آدم پیمان بستیم و بهشت را به او ارزانی کردیم ولی آدم در مقابل، اراده و عزم لازم(برای حفظ آن) را نداشت و با خوردن میوه ممنوعه خود را از بهشت محروم کرد.»

حاج آقا هاشمی با مروری بر این مطلب که حضرت ابالفضل العباس(ع) زمانی به مشیت الهی تن داد که عزم و اراده‌اش پذیرش و شهادت بود؛ ادامه داد:«وقتی سخن گذشتگان و روایاتی که از اهل بیت (ع) وارد شده است را مرور می‌کنیم می‌بینیم که با افتخار و در کمال زیبایی به عهد و پیمانی که با خداوند بسته‌اند عمل کرده‌اند.»

وی در پاسخ به سئوال کسانی که می‌پرسند اگر اراده خداوند بود که حضرت ابوالفضل(ع) یا امام حسین(ع) و یا طفل شش ماهه ایشان به شهادت برسند، دیگر اراده انسان چه نقشی دارد؟ با ذکر فرمایشی از امام رضا(ع) گفت:«دو اراده و مشیت برای خداوند وجود دارد یکی مشیت حتمی است که هیچ احدی آن را نمی‌تواند تغییر دهد و دیگر مشیت عزمی است که با خواست و اختیار انسان محقق می‌شود و این همان لازمه مختار بودن و اراده داشتن انسان است.»

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با تاکید بر اینکه هر کس در حد وسع و عزم و اراده خود در راه درست قدم برمی‌دارد،  افزود: «همه در کربلا هستند، مسلمان اعم از شیعه و سنی، یهودی، مسیحی، زن، مرد، پیر و جوان، ضعیف و قوی، شاه و گدا هم برای خودشان نمونه‌ای ، داستانی و نوحه‌ای در کربلا دارند و این همان جمله ای است که بیان می کند: عاشورا متعلق به همه است.»

وی با اشاره به اینکه هر کسی در کربلا به اندازه وسع و خواست خود در کنار امام حسین(ع) ایستاد؛ ادامه داد:«در کربلا برخی تا پای جان و برخی تا جایی که توان داشتند یا منافعشان تامین می‌شد در کنار حضرت ماندند و ایشان همه را پذیرفتند و در زندگی کنونی نیز همین‌گونه است تا جایی که حتی برداشتن یک قدم برای حسین(ع) و یا حضور در یک محفل عزاداری امام حسین(ع) نیز از سوی ایشان پذیرفته می‌شود.»

حجت الاسلام هاشمی با اشاره به کسانی که در انقلاب مشارکت نکردند و یا در جنگ حضور نیافتند و گفتند وجود ما چه فایده‌ای دارد، تاکید کرد: «حضور ما در مسیر امام حسین(ع) فایده‌ای برای ایشان ندارد و چه ما باشیم و چه نباشیم او راه درست را رفته و ماموریتش را به انجام رسانده است؛ اما نکته در فهم، معرفت و بصیرت است و پی بردن به این موضوع که امام حسین(ع) نیازی به ما ندارد بلکه ما نیازمند  او هستیم و این امام حسین(ع) است که دست ما را می‌گیرد و ما را از منجلاب نادانی و ناتوانی  بیرون می‌کشد و پاک می‌کند.»

وی با بیان اینکه تربیت فرزند بسیار مهم است و جوانان مدافع حرم در هیئات مذهبی تربیت می‌شوند، تصریح کرد:«کربلا هر دو طرف (حق و باطل) را مانند یک آینه صاف و روشن مجسم می‌کند و این تصمیم و اراده انسان است که مشخص می‌کند کدام سمت و سو را انتخاب کند و وظیفه ماست که به جوانان راه را نشان دهیم و دستشان را بگیریم تا طرف درست را انتخاب کنند.»

در این مراسم ضمن قرائت زیارت عاشورا و مداحی، دانشگاهیان واحد کرج با حضور بر مزار پنج شهید گمنام دفاع مقدس که در جوار مسجد پیامبر اکرم(ص) این دانشگاه آرمیده‌اند، با قرائت فاتحه و نثار شاخه‌های گل، یاد و خاطره این رهروان واقعی سید و سالار شهیدان را گرامی داشتند.