حجت الاسلام ابوالفضل الیاسی:

امام حسین(ع) در کربلا تشنه عدالت، انسانیت و آزادی بود

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۱ کد خبر : ۱۵۸۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، مراسم سوگواری حضرت سیدالساجدین امام زین‌العابدین(ع) و سومین روز شهادت شهدای کربلا با حضور جمعی از مسئولین،  استادان، کارکنان و دانشجویان واحد کرج در مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالفضل الیاسی مسئول امور فرهنگی دانشکده فنی و مهندسی واحد کرج با مروری بر حماسه عاشورا تاکید کرد: «امام حسین(ع) در کربلا نه فقط تشنه آب، که تشنه عدالت، انسانیت و آزادی بود و بدین جهت است که فلسفه قیام عاشورا متعلق به همه انسانیت و جامعه انسانی است و پژواک ندای هل من ناصر ینصرنی آن امام مظلوم گوش زمان را در می نوردد و انعکاس آن به جان تشنه انسان‌های حق‌جو و حق‌طلب در هر زمینی و زمانی می‌ریزد و راه می‌یابد.»

وی با انتقاد از برخی مداحی‌ها و سخنرانی‌های سطحی‌نگر در این ایام ادامه داد: «اینکه چرا امروزه این ندای جاویدان که درد تنهایی و مظلومیت انسان‌های خداجو را فریاد می کند، تا حد جنبه احساسی و عاطفی صرف تنزل یافت، خود جای بسی تاسف و البته تامل جدی دارد.»

مسئول امور فرهنگی دانشکده فنی و مهندسی کرج اظهار داشت:«در پاسداشت مراسم محرم باید استقامت، عظمت روح، پویایی اندیشه و بیان علی‌ گونه زینت کبری(س) در آیینه سخنان سخنوران و گویندگان مذهبی و مراثی مداحان منعکس شود.«

الیاسی با اشاره به شخصیت محکم و وارسته حضرت زینب(س) ادامه داد: «او با تکیه بر همان عظمت روح در مجلس جور و ستم با آن خفقان حاکم - در حالی که تمام گل‌های بوستان پیامبر(ص) را در مقابل دیدگانش پرپر کردند - در پاسخ به ژست طاغوتی عبیدالله‌بن‌زیاد که خطاب به او گفته بود کار خدا را با برادرت چگونه دیدی؟! فرمود: ما رایت الا جمیلا (یعنی به جز زیبایی ندیدم) ؛ این است که سوگواران ژولیده کاروان اسرای کربلا، آبروی جهان و نظام آفرینش می‌شوند.»

در این مراسم ضمن قرائت زیارت عاشورا و مداحی، یاد و خاطره سید و سالار شهیدان، اسرای دل خونین اما سربلند کربلا و امام سجاد(ع) را گرامی داشتند.از دیگر حواشی جالب این برنامه طبخ 16 دیگ حلیم نذری توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرج و توزیع آن در ایستگاه صلواتی میان دانشگاهیان، عزیزان تحت پوشش بهزیستی و عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بود.