در اولین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مطرح شد:

سرمایه‌گذاری در رشته‌های چندنظمی و میان‌رشته‌ای در استان البرز

۱۶ مهر ۱۳۹۶ | ۰۷:۴۰ کد خبر : ۱۵۸۹ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز اولین شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور مسئولین واحدهای دانشگاهی استان و به ریاست دکتر بهروز میرزا در محل دبیرخانه هیات امنای استان البرز در واحد کرج تشکیل جلسه داد.

دکتر میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در ابتدای جلسه ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار و سرور شهیدان و شهادت امام زین‌العابدین(ع)، تقارن ماه محرم و آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس را به فال نیک گرفت و از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی، روابط عمومی و بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی که در برگزاری مراسم بزرگداشت این ایام فعالیت داشتند، تشکر کرد.

وی یاد و خاطره همه رزمندگان و دلاورمردانی که در دوران هشت سال دفاع مقدس از مرز و بوم و کیان کشور دفاع کردند را گرامی داشت و گفت: «آنچه ما از واقعه عاشورا شنیدیم را به تمامی در دوران دفاع مقدس مشاهده کردیم، و هر آنچه عشق و ایثار و از خودگذشتگی و آزادگی در واقعه عاشورا بود را در جبهه‌های جنگ تحمیلی توسط رزمندگان به عینه مشاهده کردیم.»

رئیس دانشگاه آزاد استان البرز تصریح کرد: «بخشی از تاریخ انقلاب ما مربوط به جنگ تحمیلی است که جنگی به این وسعت از نظر کمیت و کیفیت تقریبا در تاریخ معاصر بی نظیر است.»

وی ادامه داد: «8 سال دفاع مقدس، با بیش از 225 هزار نفر شهید ،  574 نفر جانباز و 47 هزار نفر آزاده و اسیر، بیانگر این است که این جنگ نظیر ندارد و از سوی دیگر ایمانی که نشأت گرفته از واقعه عاشورا و رشادت‌های امام حسین(ع) و یارانش بود نیز نشان دهنده کیفیت بی‌مانند دفاع مقدس است.»

در ادامه دکتر میرزا با تاکید بر بالا بردن کیفیت در دانشگاه آزاد اسلامی به وضعیت فعلی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: «با توجه به عمر 35 ساله دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه کمی لازم در کل کشور صورت گرفته است و اکنون بایستی به سمت تمرکز بر کیفیت دانشگاه گام برداریم.»

وی با بیان اینکه دهه چهارم در دانشگاه آزاد اسلامی دهه کیفیت نامیده شده گفت:«برای رقابت موفق با دانشگاه‌های خوب کشور باید بحث کیفیت را جدی بگیریم و با تجهیز و توسعه کتابخانه‌ها، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها، توسعه زیرساخت‌ها، ارتقاء وضعیت علمی استادان ، ایجاد فرصت‌های مطالعاتی اهتمام ویژه داشته و به هر شاخصی که بتوان بوسیله آن با دانشگاه‌های دیگر رقابت کرد اهمیت بدهیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اشاره به دلایل گرایش به تحصیلات عالی در دانشگاه آزاد اسلامی، روند کنترلی که از سوی شورای گسترش در این دانشگاه بر آن تاکید می‌شود را مثبت ارزیابی کرد و گفت: «نباید از دید عرضه و تقاضا به این مسئله نگاه کنیم چرا که این کنترل ها در کل به نفع دانشگاه است و سبب افزایش کیفیت بویژه در مقطع دکتری می‌شود.»

در این جلسه ضمن اشاره به میزان جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز راهکارهایی از قبیل تاسیس رشته‌های چندنظمی و میان‌رشته‌ای و سرمایه‌گذاری در رشته‌های تلفیقی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد بدون نیاز به جذب استاد و تاسیس کارگاه و آزمایشگاه جدید و تنها با بکارگیری منابع و ظرفیت‌های موجود در واحدهای دانشگاهی استان البرز مطرح شد.

در ادامه این جلسه مسئولین دانشگاه آزاد استان به طرح مشکلات و مسائل موجود و ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات خود پرداختند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز