دکتر گلدار در جمع استادان گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج:

مدرس گروه معارف اسلامی واحد کرج استاد نمونه کشوری در گروه معارف اسلامی شد

۲۶ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۵ کد : ۱۶۰۹ اطلاعیه ها

دکتر احمد گلدار مدیر گروه مستقل معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در گردهمایی استادان این گروه، اعلام کرد: دکتر پدرام پورمهران مدرس گروه معارف اسلامی واحد کرج از سوی دکتر ولایتی رئیس هیأت امنا و دکتر ابرهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان استاد نمونه کشوری گروه معارف اسلامی مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر گلدار در این جلسه همچنین با اشاره به سامانه Ec.nahad.ir در آموزش الکترونیکی دروس معارف و شیوه نوین آموزشی مجازی این دروس عنوان کرد: « بنا به گزارش این سامانه از  8 نفر استاد معارفی استان البرز که در سطح کشور حائز رتبه شده اند و بیشترین تعداد ارجاع دانشجو برای آموزش مجازی را داشته اند،  6 نفر از واحد کرج بوده اند. »

مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اشاره به رسالتی که اساتید دانشگاه بویژه استادان گروه معارف بر عهده دارند گفت: «اولین قدم برای حضور در این گروه انس با قرآن است و ابتدایی‌ترین امر در این زمینه روخوانی درست و مراجعه به تفسیرهای معتبر برای درک بهتر آیات است.»

دکتر گلدار استادان دروس معارفی را الگوهای عملی دانشجویان در علوم دینی و معارفی عنوان کرد و گفت: «استادی که خود قرآن نمی خواند، نمازش را آخر وقت و یا با عجله می خواند و یا تفاسیر درست و معتبر قرآنی را نخوانده و نمی شناسد، الگو و مشاور خوبی برای دانشجویان نیست.»

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اظهارات اخیر ترامپ رئیس جمهور آمریکا در برابر برجام و ملت بزرگ ایران، با استناد به قرآن کریم و خطاب به مستکبران عالم تصریح کرد: «کسانی که برای خداوند کار می کنند و فقط خداوند را در نظر دارند، از هیچ چیز و هیچ کس دیگری هراس ندارند.»

دکتر گلدار با مرور نظرات مقام معظم رهبری و تاکید معظم له بر غیر قابل اعتماد بودن آمریکا ادامه داد: «امروز این غیر قابل اعتماد بودن آمریکا حتی به اروپا هم اثبات شد.»

در این گردهمایی برخی نکات مهم در کلاس های آموزشی دروس معارف اسلامی، مسائل پیش روی استادان و روش های بهره وری بیشتر این کلاس ها برای دانشجویان تشریح شد.