حمایت از درختان و تامین امنیت شهروندان با ثبت شرکت دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی کرج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی کرج، شرکت " آزمونگران غیر مخرب دارکوب " به عنوان شرکت دانش‌بنیان واحد کرج ثبت شد.

۱۶ آبان ۱۳۹۶ | ۰۸:۰۷ کد : ۱۶۳۲ اطلاعیه ها

این شرکت که از مهرماه 1395به عنوان هسته فناور در مرکز رشد این واحد دانشگاهی استقرار یافته و فعالیتش را آغاز نموده است؛ از اردیبهشت ماه 1396به واحد فناور تبدیل شد.

واحد فناور مذکور به تولید محصولی پرداخت که با استفاده از آن، علاوه بر حمایت از درختان سرپا و جلوگیری از قطع غیر ضروری درختان، امنیت شهری در زمان تندبادها را افزایش می دهد.

به گفته دکتر رضا عزتی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج این دستگاه با استفاده از هشت عدد سنسور پیزو الکتریک و ارسال صوت در تنه درخت و با اندازه گیری سرعت صوت در مسیرهای مختلف و به کمک الگوریتم‌های ریاضی، تصویری از مقطع درخت با پوسیدگی‌های احتمالی تولید می‌کند که برای آنالیز وضعیت درخت و احتمال سقوط آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین از این محصول می‌توان در ارزیابی درخت سرپا و بررسی میزان خطر سقوط آن استفاده کرده و در صورت لزوم با تدابیری نسبت به حمایت از درخت و جلوگیری از سقوط آن اقدام کرد.

دکتر عزتی با اشاره به گزارش کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و نظارت بر اجرا مربوط به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد: «واحد فناور آزمونگران غیر مخرب دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج  اکنون جزء دسته فناوری ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته ساخت با شناسه ملی 14006691823 به عنوان شرکت دانش‌بنیان تعیین شده است.»

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز