توصیه مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی البرز به جوانان علاقمند به ازدواج :

در انتخاب همسر باید به تفاوت های سنی، دینی، فرهنگی و تحصیلی توجه داشت

۲۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۱ کد : ۱۶۴۰ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در واحد کرج و با همکاری دانشکده روانشناسی این دانشگاه جلسه دوم کارگاه مشاوره پیش از ازدواج در سالن شهید باهنر دانشکده ادبیات و زبان های خارجی با استقبال پورشور دانشجویان برگزار گردید.

در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید محمد هاشمی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز ضمن تاکید بر پایبند بودن به اصول در زندگی گفت: «باید اصولی را البته (با تعداد محدود) برای خود مشخص کنید و موضوعات دیگر که جزء فرعیات است و با تعامل قابل حل می باشد را در نظر داشته باشید.»

وی به جوانانی که قصد ازدواج دارند گوشزد کرد که در دوران آشنایی با احساسات و عواطف نمی توان به شناخت صحیح دست یافت و باید عقل را در این دوران حکفرما کنند.

مسئول نهاد رهبری استان البرز با ذکر چند نکته برای دستیابی به انتخاب درست افزود: «تصور اینکه طرف مقابلمان را میتوانیم براحتی و گذشت زمان عوض کنیم تصور نادرستی است و بایستی در مقوله انتخاب همسر به تفاوت های بین دوطرف از جهت تفاوت سنی، دینی، فرهنگی و تحصیلی توجه داشت چرا که این تفاوت ها حتی تفاوت های تحصیلی می تواند ناخواسته سوء تفاهم و مشکلاتی را در زندگی مشترک ایجاد کند.»

وی تصریح کرد: «به هیچ وجه برای فرار از مجرد بودن نباید تن به هر ازدواجی داد که شکست و مشکلات متعدد را در پی خواهد داشت و توصیه من به همه ی زوج ها این است که  برای مشاوره و حل مسایل زندگی به یک مشاور معتمد و متخصص این امر مراجعه کنند.»

در ادامه این کارگاه نیز دکتر محمدرضا بلیاد در مورد ازدواج و تشکیل خانواده مقدماتی مطرح کرد و اشتباهاتی همچون: عدم پرسش و پاسخ به روش صحیح ، عدم توجه به نشانه های هشدار دهنده، برخورد عجولانه، احساساتی و سازشکارانه  و تسلیم شدن در برابر مسایل و جلوه های مادی را خاطرنشان کرد و به جوانان توجه به ارزش های اخلاقی، شخصیت و معیارهای اصلی زندگی در طرف مقابل را توصیه کرد.

وی همچنین به دختران جوان توصیه کرد: «نسبت به خانواده ی همسر خود و آداب و رسوم خانواده ها دقت لازم را داشته باشند زیرا این تفاوت ها ممکن است منجر به مشکلاتی برای زوج ها شود.»

رئیس دانشکده روانشناسی واحد کرج با اشاره به دلایل درست و نادرست بودن ازدواج و بیان نمونه هایی از ازدواج نادرست، گفت: «گاهی اوقات روابط گذشته فرد در زنذگی زوجین تاثیر می‌گذارد که نکته ای قابل تامل است و این نکته ضروری است که معیارهای اصلی را قربانی معیارهای شخصی و فرعی نکنیم.»