مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان البرز:

روز دانشجو روز استقلال طلبی ملت ایران است

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۴ کد خبر : ۱۶۷۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج مراسم بزرگداشت روز دانشجو  با حضور دکتر میرزا رئیس و جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد کرج، دکتر حسین نصیر زاده مدیر کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر خیرالله ترخانی مدیرکل دفتر امور سیاسی،انتخابات و تقسیمات کشوری استاندار البرز، دکتر ابراهیم طاهرنژاد مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز و با حضور پر شور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کرج برگزار شد.

دکتر علیرضا رحیمی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع)، فرا رسیدن 16 آذر و روز دانشجو را به همه اقشار جامعه بویژه قشر تاثیرگذار و آینده ساز دانشجو تبریک گفت.

در این مراسم همچنین آیت الله صادق رزاقی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان البرز  ضمن تبریک روز دانشجو، اساس و پایه این روز را شهادت سه دانشجو یعنی شهید مصطفی بزرگ‌نیا، شهید احمد قندچی و شهید مهدی شریعت‌رضوی اعلام و تاکید کرد: «این سه شهید بزرگوار با حرکتی انقلابی و شجاعانه اقدام به قطع ارتباط عزت شکنی کردند که آمریکا سعی در برقراری و ایجاد آن میان کشور ما و استکبار جهانی داشت.»

وی با گرامیداشت یاد این سه شهید گرانقدر، همچنین یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم و شهدای گمنامی که میهمان صحن دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج هستند گفت: «روز دانشجو روز استقلال طلبی قشر دانشجو و ملت ایران است.»

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان البرز با قرائت آیاتی از قرآن کریم جامعه اسلامی را جامعه استقلال‌طلب دانست و گفت: «در این جامعه که رسول خدا (ص) واسطه فیض الهی است و نه ابزار، دو مشخصه همزمان وجود دارد و آن اشداء علی الکفار و رحماء بینهم است.»

وی در تشریح این دو مشخصه گفت: «شدید و محکم بودن بر علیه دشمنان تنها به معنی جنگ با آنها نیست بلکه این استحکام به تعبیر حکیمانه مقام معظم رهبری این است که عزم و اراده ما بر عزم و اراده دشمن غالب باشد و قطعا دانشگاه و دانشجویان در این استحکام بسیار تاثیرگذار هستند.»

ایشان همچنین در بیان رحماء بینهم نیز این رحم را در تمامی مراحل زندگی ساری و جاری دانست اعم از کیفیت مناسب محصولاتی که یک تولید کننده برای تولیدات خود مهیا می کند و یا امانت داری.

آیت الله رزاقی با بیان خاطراتی از شکنجه ها و دستگیری دانشجویان در دوران انقلاب اسلامی و رژیم پهلوی تاکید کرد: «امروز دانشجویان نباید فراموش کنند که روزگاری در این سرزمین خواندن کتابی مانند نهج البلاغه جرم بود و دانشجویان در مسیر مبارزه، بر ضد این ظلم و جور و وابستگی قیام کردند.»

وی با جمع بندی سخنانش هدف و پیام شهدای دانشجو را استقلال کشور دانست و تاکید کرد: «این استقلال تنها در گرو توانمندی علمی و عملی کشور است و دانشگاهیان سهم به سزایی در آن دارند. چرا که دشمن هنگامی شما را تهدید و تحریم می کند که از لحاظ علمی و تکنولوژیکی وابسته باشیم و ابزار علمی و پیشرفته برای دفاع از خود نداشته باشیم.»

در این مراسم محمدرضا عیوضی خواننده متعهد کشور به اجرای چند سرود زیبا پرداخت و در پایان با حضور مسئولین حاضر از 15 نفر دانشجوی معلول و نخبه، و 65 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در مقاطع کارشناسی تا دکتری با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تجلیل شد.همچنین در خلال برنامه از فاطمه دهقان دانشجوی واحد کرج که چندی پیش قطعه  طلایی گران قیمت را یافته بود و با تحمل مشقت فراوان آن را بی هیچ چشم داشتی به صاحبش رسانده بود به طور ویژه تقدیر به عمل آمد.

نظر شما :