۱۷ آذر ۱۳۹۳ | ۱۸:۴۵ کد : ۱۶۸ اخبار دانشگاه
حضور تاثیرگذار دستاوردها و توانمندی های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در نمایشگاه پژوهشی البرز با هدف ایجاد بستر مناسب برای تجاری سازی تحقیقات دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ، توانمندی ها و دستاوردهای پژوهشی این واحد دانشگاهی در نمایشگاه پژوهشی استان البرز در دانشگاه خوارزمی با هدف ایجاد بستر مناسب برای تجاری سازی تحقیقات و پژوهش های دانشگاهی به نمایش گذاشته شد.

در این نمایشگاه بالغ بر 100 موسسه دولتی و خصوصی، شرکت های فن آور و دانش بنیان دستاوردهای علمی و تحقیقاتی خود را به نمایش گذاشته اند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نیز با حضور موثر به عنوان یکی از دانشگاه های بزرگ و مطرح استان البرز خودنمایی کرد.

از غرفه واحد کرج دکتر بهروز میرزا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، تنی چند از معاونین و مسئولین دانشگاه های استان البرز به همراه استاندار و جمعی از مقامات استانی و شهری دیدن کردند.

گفتنی است در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه سیدحمید طهایی استاندار البرز و حجت الاسلام و المسلمین رزاقی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان البرز  نیز سخنرانی کردند.

استاندار البرز ضمن تشریح برنامه های نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی استان البرز گفت: در شرایط کنونی کشور توانمند سازی داخلی با اتکا بر تولیدات دانش بنیان، تجلی از منشور  راهبردی اقتصاد مقاومتی است.

وی اظهار داشت: برای اولین باری است که در استان البرز شاهد گردهمایی مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و دستگاه های اجرایی استان با رویکرد معرفی دستاوردهای علمی و تحقیقاتی هستیم.

وی افزود: برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشگران استان در دانشگاه خوارزمی فرصتی است تا علاقمندان به علم و فناوری نوین بازدیدی از این مجموعه داشته و شناخت جامعی از استعدادها و ظرفیت های این حوزه کسب نمایند.