گزارش مراسم افتتاحیه برنامه های هفته پژوهش

۱۹ آذر ۱۳۹۶ | ۰۸:۴۶ کد : ۱۶۸۴ اطلاعیه ها

مراسم افتتاحیه  کارگاه ها و سمینار های هقته پژوهش ، باحضور معاون پژوهش و فناوری واحد، مدیران ذیربط ، روسا و معاونین محترم  دانشکده ها  و جمع کثیری از همکاران و دانشجویان محترم در تاریخ 96/09/12 برگزار شد . در این هفته کارگاه های آموزشی  1) اصول روش تحقیق، 2) مقاله نویسی به زبان فارسی، 3) مقاله نویسی به زبان انگلیسی 4) سمینارهای آشنایی با شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور، 5) ثبت پتنت و مالکیت فکری برگزار خواهد شد. اطلاع رسانی این برنامه ها، تقریبا از یک ماه پیش در سایت دانشگاه و توزیع پوستر مربوطه شروع شده بود. در ابتدای افتتاحیه، خانم دکتر زهره محمدی، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، به عنوان یکی از متولیان اجرایی این برنامه ها، در خصوص جایگاه باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد و عملکرد آن در سال های گذشته، ضرروت جذب عضو و بررسی چالش های موجود در این خصوص صحبت کردند و خاطر نشان شدند که با توجه به پتانسیل علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، امکان ارتقاء کمی و کیفی باشگاه وجود داشته و از اساتید و مدیران محترم گروه ها  جهت همکاری در معرفی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان تشکر و قدردانی کردند.

همچنین در این مراسم،  دکتررضا عزتی، معاون  پژوهش و فناوری، در خصوص ساختار و گروه بندی ارزیابی عملکرد پژوهشی دانشجویان و استاتید با توجه به بخشنامه امسال ، اطلاعات مربوطه را به سمع نظر حضار رساندند.ایشان همچنین  جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در امر پژوهش را مثبت ارزیابی کرد و خاطر نشان شد این امر مهم میسر نمی شد مگر با حمایتهای بی دریغ ریاست محترم واحد جناب آقای دکتر میرزا و همکاران محترم دانشگاهی. همچنین ایشان ضمن قدردانی از کلیه همکاران به نیابت از رئیس محترم واحد ، یاد اور شدند که با همکاری  اساتید، دانشجویان، مدیران این جایگاه را حفظ کرده و در خصوص ارتقاء بیش از پیش این جایگاه اعلام آمادگی  کردند. و در آخر از کلیه کسانی که در برگزاری برنامه های هفته پژوهش کمک و یاری رساندند تشکر و قدردانی شد.

در ادامه،  حوزه پژوهش و فناوری برنامه های هفته پژوهش خود را با برگزاری کارگاه اصول و روش تحقیق با تدریس خانم دکتر محدثه امینی رسما آغاز کرد.

نظر شما :