رشد دو برابری شرکت کنندگان در مسابقات دانشجویی قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

۱۸ آذر ۱۳۹۳ | ۱۰:۳۶ کد : ۱۷۰ اخبار دانشگاه

همزمان با سراسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، آزمون کتبی بیستمین سری مسابقات دانشجویی قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

این آزمون با حضور بیش از300 داوطلب در مجتمع آموزشی ولایت واحد کرج در حالی برگزار شد، که نرخ رشد شرکت کنندگان این دانشگاه نسبت به سال گذشته دو برابر بوده است.

لازم به توضیح است که ثبت نام در بخش های هنری، پژوهشی، ادبی، شفاهی(قرائت قرآن، حفظ و اذان) و نیز کتابخوانی تا پایان آذر ماه ادامه دارد که تاکنون 2500 نفر در بخش هخای مختلف این مسابقات ثبت نام کرده‌اند.

همچنین گفتنی است این مسابقات به صورت سراسری در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسرکشور برگزار شده است که بیش از 150 هزار نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در آن حضور داشته اند.

نتایج این آزمون در نیمه دوم دیماه براساس کد داوطلبی شرکت کنندگان اعلام و به پنج نفر از نفرات برتر واحدهای جامع و بسیار بزرگ و سه نفر از سایر واحدهای دانشگاهی جوایز نقدی اهدا خواهد شد. همچنین به سه نفر برتر کشوری نیز از سوی اداره کل قرآن و عترت جوائزی اهدا خواهد شد.