پیام ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج به مناسبت دهه مبارک فجر و یوم الله ۲۲ بهمن

۱۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۲ کد : ۱۷۶۶ اطلاعیه ها

«راهپیمایى 22 بهمن یکى از بزرگترین مظاهر حضور مردم در صحنه است»

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

بار دیگر دهه مبارک فجر و یوم الله 22 بهمن فرا رسید؛ دهه ای تاثیرگذار از تاریخ کشورمان که ملت مسلمان ایران قدم در مسیری الهی گذاشتند تا با تبیین قوانین آسمانی دین اسلام در جامعه‌ خویش، جامعه ای آسوده و پر خیر و برکت را پایه‌ریزی کرده و  الگویی عملی برای تمام آزادگان جهان باشند. جامعه ای که در پناه الطاف حضرت حق در تحت تعالیم ولی فقیهی عادل و توانمند به سوی قله های رفیع انسانیت و معنویت گام برداشته و ندای دادخواهی نوع بشر را نه تنها در کشور بلکه درتمامی جهان سر داد.

سی و نه سال از پیروزی شگفت انقلاب اسلامی ایران در 22 بهمن 57 می گذرد و هنوز هم هر سال عطر خون شهیدان این انقلاب پر بها، مشام انسان های آگاه و بیدار را نوازش می کند و به وجدان های بیدار خاطر نشان می سازد که چگونه با اتکا به پیر و مراد خود – رهبر معظم انقلاب حضرت آیت ا... العظمی خامنه ای(مدظله العالی) – در کوره راه زندگی و در پهنای این گستره پررنگ و تزویر که با انواع و اقسام تبلیغات مسموم آکنده است؛ مسیر درست را از نادرست و سره را از ناسره تمییز دهند.

از سوی دیگر تقارن سرشار از معنویت ایام فاطمیه(س) و دهه فجر انقلاب اسلامی و مزین شدن این ایام پرشور با نام مقدس اولین مدافع حریم ولایت حضرت صدیقه کبری(س)، بار مسئولیت تک تک افراد جامعه ایران اسلامی بویژه قشر فرهیخته و دانشگاهی را در پاسداری از آرمان های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سنگین تر از پیش نموده است و جامعه اندیشمند دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بر خود لازم می داند که امسال نیز علیرغم تبلیغات بیگانگان، بیش از پیش در کنار سایر آحاد جامعه حضور یافته و به فضل پروردگار متعال، بار دیگر با مشت های گره کرده خود دشمنان را مأیوس نمایند. انشاءا...

دکتر محمدحسن برهانی فر

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج

بهمن ماه 1396