به همت دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اجرا شد:

طرح غربالگری وپیشگیری از پوکی استخوان ودردهای مفصلی

۲۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۹ کد خبر : ۱۷۸۵ اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، طرح غربالگری وپیشگیری از پوکی استخوان و دردهای مفصلی توسط مرکز تحقیقات مراقبت بالینی و ارتقاء سلامت دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.

دکتر منصوره تجویدی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی واحد کرج در این خصوص گفت: «استئوپروز یا پوکی استخوان یک بیماری متداول استخوانی است که با کاهش تراکم استخوانی شناخته می‌شود، از این بیماری به عنوان بیماری خاموش یاد شده و معمولا تا هنگام بروز شکستگی بی‌علامت است.»

وی با بیان اینکه در این بیماری توده استخوانی به‌تدریج از بین می‌رود، ادامه داد: «پوکی استخوان بدون آنکه علامت خاصی ایجاد کند، ممکن است با یک شکستگی در یکی از استخوان‌های بدن(مهره‌ها، لگن، مچ پا یا دست) آشکار شود و لذا شناسایی و مقابله با آن تاثیر مهمی در سلامت فرد و کیفیت زندگی وی خواهد داشت.»

وی هدف از غربالگری را شناسایی افراد و پیشگیری و کنترل بیماری و شناخت جنبه‌های مختلف مؤثر در بروز این بیماری برشمرد و ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح گام موثری در حفظ و ارتقاء سلامت کارکنان و دانشجویان دانشگاه برداشته شود.»

گفتنی است با توجه به استقبال کارمندان و دانشجویان، طرح مذکور متعاقبا در روزهای آتی نیز به اجرا درخواهد آمد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج