بررسی امکانات دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد کرج در خدمت درآمدزایی

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۹ کد : ۱۸۲۷ اطلاعیه ها

دکتر برهانی فر با تاکید بر توانمندی دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج توصیه هایی برای کسب درآمد در این دانشکده مطرح نمود و از مسئولین ذیربط خواست با بررسی امکانات و قابلیت های موجود راه های تحقق این هدف را مشخص و مدون کرده ودر قالب برنامه ای اجرایی ارائه کنند.

وی با اشاره به ویژگی های آب و هوایی و تجهیزاتی استان البرز، توانایی بهره برداری فراوان از محصولات کشاورزی و باغی در سطح جهانی را امری شدنی مطرح و بر افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته های مرتبط با کشاورزی و باغبانی تاکید کرد.

رئیس واحد کرج  با تاکید بر تغییر سیاستگزاری های دانشگاه آزاداسلامی در استان البرز و تمرکز بر تولید ثروت از ایده وعلم و درآمدزایی برای دانشگاه، از مسئولین، کارکنان، استادان و دانشجویان خواست پیشنهادات خود را در تمامی زمینه ها اعم از آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اقتصادی با ریاست دانشگاه در میان بگذارند.